Pris utan moms |  Pris med moms

Beachflaggor till mässor

En beachflagga med logotyp eller slogan på är, med goda skäl, en extremt populär form av marknadsföring på mässor. Det är en väldigt mobil typ av reklamflagga som är både enkel att transportera och snabb att sätta upp och packa ihop. Dessutom fungerar den karaktäristiska droppformen fantastiskt som ett blickfång på mässor och på en tryckt strandflagga kan du få precis det motiv du vill ha.

Visa som  
per sida
Beachflagga - Dropform med eget motiv
Den karaktäristiska droppformade beachflaggan med eget motiv. Bra för evenemang och mässor. Kan anvä...

Prisnivån

Myntarna anger prisnivån. Det vill säga att än mynt indikerar långt prisnivå.
Pris:
per sida

Hissa flaggan helt utan flaggstång med en av våra vackra beachflaggor med ditt alldeles egna motiv. Om du har ett budskap att komma ut, eller om du helt enkelt vill väcka uppmärksamhet med din logotyp i stort format, så är denna typ av tryckta flaggor självklar.

 

Beachflaggor kan användas både inomhus och utomhus, och fungerar antingen med markspik eller metallfötter, beroende på var du behöver använda dem. För utställningsbruk rekommenderar vi vanligtvis en metallbas, men det är trevligt att ha möjlighet att återanvända flaggan för andra ändamål efteråt.

 

Logotypflaggor finns i många former och storlekar, men beachflaggan har snabbt fått genomslag som en av de absolut populäraste versionerna tack vare sin stora flexibilitet och relativt låga pris.