Pris utan moms |  Pris med moms

Flaskhängare för mässor

Flaskhängare med egen design kan vara ett särskilt effektivt sätt att få ut ett budskap. Om du delar ut gratis vatten på en mässa är det självklart att sätta en hängare med slogan eller ett speciellt budskap runt flaskhalsen. Hängarna passar också bra till t ex juice, vin eller sprit, där de kan användas för att skriva information om varorna.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Flaskhängare med egen design är, på grund av sin mångsidighet och stora yta som går att trycka på, en superbra och relativt billig produkt att använda när man är på mässa eller till event.

 

Använd hängarna för att informera om din produkt, dela budskapet från en aktuell kampanj eller som en knuff till besökarna till din mässmonter. Flaskhängare har fördelen att de enkelt kan bytas ut, så om information behöver uppdateras är det inte en så stor kostnad som det till exempel skulle bli om man skulle behöva byta etiketterna på en hel pall vattenflaskor.

 

Många använder även QR-koder på flaskhängare. På så sätt kan du enkelt hänvisa potentiella kunder till till exempel ditt företags hemsida, ett kontaktformulär, en sida där du kan anmäla dig till ditt nyhetsbrev – och mycket mer.