Pris utan moms |  Pris med moms

Du kan få rabatt på stora beställningar

Oavsett om du vill  ha en knapp eller en miljon så kan vi hjälpa dig. Vi har en produktionskapacitet på 70 000 knappar per dag och om du behöver 10 000 imorgon kan vi definitivt hjälpa dig. Men tänk på att om du är ute i god tid kan vi ge dig ett riktigt bra pris, tillochmed bättre än vårt låga pris här på hemsidan.

 

Om du är intresserad av 5 000 knappar eller mer av samma design kan vi även trycka i PANTONEfärger. Tryck i Pantone  kostar något mer och tar ungefär en vecka längre tid än normalt. Om du vill ha inspiration på hur du kan använda knappar och magneter kan du klicka här för att gå till vår inspirationssida. 

 

Vi kan även erbjuda dig speciella förpackningar och monteringar. Oavsett vilka behov du har kan vi finna en lösning som passar så som du vill ha det. Vi packar ofta våra knappar i påsar om en stycks, 25styck, 500styck eller 1000 styck per påse. Ring oss och fråga om våra möjligheter. Gör som flera av de största företagen i Sverige och beställ från oss.

 

 

 

 

 

Läs mer om de många olika förpackningsmöjligheterna vi erbuder

Säljklar förpackning

Vi kan trycka klistermärken till förpackningen med knapparna, magneterna eller namnskyltarna. Vi har över 20 olika förpackningar som du kan välja mellan. Vi kan även packa dem var för sig i en presentförpackning och göra EUROhål för att kunna hänga dem på ställ. Ring oss nu och berätta vilka behov du har så kan vi säkert finna en bra lösning.

 

Montering på postkort

Som en ny produkt kan vi nu även erbjuda montering på postkort eller packa dem i säljklara plastförpackningar med EUROhål för att hänga på ställ. .

Om du vill ha knapparna monterade på postkort använder vi ett vykort i standardmaterial som är hårt nog för att kunna hålla upp tyngden. Men vi kan även göra andra lösningar, så tvivla inte på att ringa oss.

 

                      

 

Neutral leverans

Vi producerar knappar och magneter till ett stort antal återförsäljare i norra Europa, och är vana vid de behov detta medför. Vi kan hjälpa dig om du vill sända produkterna direkt till slutkund i en neutral förpackning, utan att göra dem medvetna om att vi är producenten. Detta tillåter snabbare leveranstid till din kund och eliminerar behovet av knapparna att komma förbi ditt kontor för att sedan direkt sändas ut igen. Knapparna och magneterna sänds utan vår logo på förpackningen och utan fakturan som normalt följer med leveransen. Om du är intresserad av detta alternativ, ring eller skriv till oss på info@badgeland.se.

Behöver du hjälp med att designa din layout? - Låt oss hjälpa dig!

 

Vectorgrafik

Vi har tillgång till ett stort antal designs i vektorformat. Vektor tillåter designen att bli anpassad till just den storlek som ni vill ha, utan att kvaliteten reduceras. Om du har specifika behov gällande dina knappar och magneter, eller inte kan finna den rätta designen, hör av dig till oss, och vi hjälper dig.

 

Återskapande av din existerande design eller logo

Om du har en redan existerande design eller log som du vill ha producerad på knappar eller magneter, men du har inte tillgång till originalfilen så kan vi hjälpa dig. Om du sänder oss designen som en bild, kan vi sätta en av våra mycket duktiga grafiska designers på att återskapa din design för dig. Skriv eller ring oss idag så ger vi dig en ungefärlig tid och kostnad för att återskapa din logo.

 

Skapa en helt ny logo eller design från din idé

Du har en idé för en reklamprodukt som tillexempel en magnet, en knapp eller en vattentatuering, men du har bara din vanliga logo och gott om idéer? - Inga problem. Låt oss hjälpa dig skapna en högkvalitativ vektordesign som kan göra din kampanj till en succé. Här nedan kan du se hur ett nytt Vodka-märke använde oss för att skapa en snygg logo till en musikfestival. Det slutade med att de gav bort knappar och tillfälliga tatueringar i hög fart och skapade tusentals nya ambassadörer för deras vodka.

 

 

 

Behöver du längre betalningsvillkor?

Vi vet att våra största företagskunder ibland behöver längre betalningsvillkor. Kontakta oss gärna så kan vi säkert hjälpa dig. Vi har olika betalningsmöjligheter som t.ex 30 dagar netto, 60 dagar netto och så vidare. Vår normala betalningsperiod ligger på 15 dagar.

 

Vi tar emot betalning via kreditkort och via bankgiro.

 

Vår bank är:

Nordea AB

BankGiro: 738-9927

Kontonummer:88594-7

IBAN: SE3295000099602600885947

SWIFT: NDEASESS

 

 

 

Några av våra partners har även förlängd betalningsfrist:

 

 

 

 

 

 

Samarbete och sponsorering

De anställda på Badgeland är stolta sponsorer till flera av de största humanitära organisationerna och älskar att hjälpa så gott vi kan. Vi förstår att den finansiella situationen för NGOs kan vara ansträngd, och detta är varför vi erbjuder speciella rabatter för denna sorts organisationer. Vi kan även erbjuda bättre avtal för organisationer, men detta är någonting som bedöms från fall till fall. Sänd oss en beskrivning av din organisation och vi lovar att se på vilken möjlighet vi har att hjälpa er.

 

Sänd din beskrivning till info@badgeland.se och skriv Sponsorering i titeln för att få snabbare återkoppling på hur vi kan hjälpa er med magneter eller knappar. Se några av våra samarbeten och sponsoreringar som vi har gjort tidigare

 

Är du i behov av ett stort antal knappar?

Om du behöver ett stort antal knappar, från 10 000 och uppåt så kan vi ge dig ett ännu bättre pris. Priset är beroende på leveranstid, färger, förpackning och storlek på knappen. Tveka inte att kontakta oss så ger vi dig ett erbjudande som är svårt att motstå.

Vi kan trycka i Pantone färger.

På ordrar över 5 000 stk kan du be oss att trycka i Pantone istället för digital CMYK. Om du vill att vi skall ge dig ett pris på tryck i Pantonefärger behöver vi veta exakt vilka färger din design innehåller. Sänd oss denna informationen i ett email tydligt märkt "Tryck i Pantone färger".

 

Det finns alltid 3 produktionsmöjligheter tillgängliga.

 

Om Standard produktion har valts har du dina produkter inom 5-6 vardagar. Ditt paket blir levererat antingen genom DHL eller Svenska posten och är försäkrat. Skriv till info@badgeland.se om du vill att vi skall sända dig ett track and trace nummer.

Express produktion kostar ytterligare 20% på den totala produktkostnaden, och du kan lätt se prisskillnaden genom vår prisberäknare. Om du använder dig av Express produktion har du dina produkter inom 3-4 vardagar.

SuperExpress är vår snabbaste produktionsmöjlighet. Som vid Express är det en kostnad på 20% ovanpå produktkostnaden, och vi sänder varorna med TNT kurirtjänst, och därför är fraktkostnaden beroende på vikten p ådina varor. Du kan se fraktvikten i varukorgen som även visar den exakta fraktkostnaden. Om du beställer dina varor som Superexpress har du dina produkter iom 1-2 vardagar om du beställer innan klockan 12. Läs mer om våra leveransmöjligheter här