Pris utan moms |  Pris med moms

Inspiration för användning

Våra reklamknappar pins och kampanjknappar och andra produkter kan användas i en rad olika sammanhang. De kan användas både för att sälja flera produkter men också för att sätta fokus på en speciell funktion, t ex våra ”fråga mig” knappar. De kan förstås också skapa uppmärksamhet omkring en kampanj.

På denna sida försöker vi inspirera dig att få nya idéer till hur du kan använda de produkter vi saluför

Firmabruk

Du känner säkert igen det. Du står i en kö som står still. Kassaexpediten är långsam, gör fel, gör om gör fel igen. Varorna scannas fel expediten bläddrar på men hittar inte rätt nummer. Kön blir längre och längre medan expediten blir mer och mer febrilsk. Man förlorar tålamodet och irritationen kommer krypande. Det här är inget ovanligt i varuhusen. Om nu kassaexpediten hade haft en kampanjknapp där det stod ”Ny på jobbet”, så hade det inte gått fortare men tålamodet hade med garanti varit större. För visst har vi överseende, och försöker kanske tom. hjälpa till, om bara vi vet att detta kanske är första dagen på jobbet. Rätt reklamknapp är vad som gör hela skillnaden.

reklamknappar Gå til knappar

Ett klassiskt användningsområde för reklamknappar är namnskyltar, som visar vad expediten heter. Det visar öppenhet och bidrar till att skapa en relation till kunden så att vederbörande känner sig mera trygg. En annan möjlighet är att låta personalen bära reklamknappar med olika budskap på. Det kan vara erbjudanden eller kampanjer. Med kampanjknappar kan man även visa sitt stöd för en god sak. Genom att tydligt visa sitt stöd t ex till en nödhjälpsorganisation, kan man också skapa ett positivt intryck hos kunderna.. . Namnbrickor

Hur oganistationer kan använda kampanjknappar

Vi är stolta över samarbetet med flera av Danmarks humanitära organisationer. Beroende på vilka produkter det rör sig om, kan vi ofta erbjuda rabatt när det gäller välgörande ändamål, oavsett om det rör sig om valar, äldre eller sjukdomsbekämpning.

 

 

knappmaskin Vi säljer riktigt många knappmaskiner till skolor och organisationer. Dessa används för att producera knappar och de kan utan problem hanteras av personer helt ner till 10-års åldern. En knappmaskin erbjuder ett roligt sätt att tillverka något som kan säljas, t ex för att samla in till klassresan. . Köp en knappmaskin

Reklamknappar är ett riktigt bra sätt att kommunicera ett gemensamt budskap på. Man kan visa att man hör ihop genom att bära en gemensam knapp, eller man kan visa att man stödjer någon speciell sak. Kampanjknappar är något som flitigt används runt omkring och du ser dem ofta på folks tröjor och väskor eller kanske i form av en magnet på kylskåpet. Knappar kan användas på flera olika sätt ute i skolorna och fritidsgårdarna Vi har t ex varit med och tillverkat stoppa mobbning- knappar till skolor

Har man ett mentorsystem på skolan där äldre elever utpekats att ta hand om och hjälpa de små nya eleverna i första klass, kan mentoreleverna ha knappar på sig som visar vem de är. Det hjälper de yngre eleverna att känna igen dem och de behöver inte vara rädda för att råka tilltala ”fel” person. De här knapparna kan även användas som ett slags identifikation för eleverna om de ska ut på aktiviteter som handlar om att samla in pengar till klassresan. Så kan alla se vilken skola och klass de kommer ifrån. .

Oavsett vilka behov man har så kan vi ta fram knappar som passar till era önskemål. Kontakta oss så ordnar vi det, så fort vi kan.

pins

Loger och föreninger.

Vilken loge eller förening med självrespekt, har inte haft en årsnål eller en officiell emaljpin. Varför bryta en sådan tradition? På Badgeland kan vi ta fram allt i pins till rockslaget eller likn.. Både med och utan emalj, med liten nål, lång nål, med krokodilnäbb till slips eller som manchettknappar. Vi bygger hela tiden på hemsidan med flera informationer om dessa produkter. Hittar du inte den informationen du söker är du alltid välkommen att ringa oss  Pins och Emajlepins

Privat bruk

Kampanjknappar har många bra användingsoptioner. De kan sprida ett budskap, speciell information, eller visa tillhörighet med klubb eller organisation. En kampanjknapp kan vara en viktig del av en revolution, men går även att visa politisk övertygelse med i fredligare sammanhang. Eller man kan göra sin egen knapp och skriva ”världens bästa pappa” på det. Om den är en present eller en egen skrytpryl att ha på väskan, är ju upp till en själv.
Möjligheterna är faktiskt oändliga

Även om man kanske inte tänker på det, så ser man faktiskt reklamknappar överallt till vardags. Expediternas namnskyltar i affären, titlarna på läkarcentralen eller gräsrötter som intervjuas på TV

De kan även användas som propaganda inom något ämne som t ex på 1970-talet när riktigt många ungdomar blev miljöktvister och kämpade mot kärnkraften. Den glada solen med ”Atomkraft – Nej tack” är kanske en av vår tids mest kända kampanjknappar. Oavsett vad du har på hjärtat så kan du göra en kampanjknapp. Det kan också vara till möhippan, studentfesten eller 50-års kalaset. 

Tant Yrsa kanske ska ha kylskåpsmagnet med den nya lilla guldklimpen? Knappmagneter kan också användas som riktigt speciella bordskort, med bild eller kanske kul citat från festens huvudperson. Det blir ett litet minne för gästerna som inte bara kastas bort efte3råt Lav et helt unikt bordkort med et badge med billede eller citater fra konfirmanten, og lav et minde der ikke bare bliver smidt ud efterfølgende.

Musik och festival

Vi har i tidens lopp tillverkat knappar till flera av Danmarks bästa band och festivaler och vi ser fram emot att även göra knappar till er. Med rätt knappar blir era fans ambassdörer för er musik, så varför inte erbjuda era fans möjligheten för att deras kärlek till musiken? Vanliga storlekar till bandknappar är 25 mm, 32 mm och 37 mm. Det är de klasiiska storlekarna som ser cool ut på jackan eller väskan.

Bara under de 10 år som Badgeland har tillverkat knappar har vi gjort det för otaliga musiker bl.a: MEW, Nephew, Teitur, Anne Linnet, Tamra Rosanes och inte minst ZZ top. vi har också tillverkat knappar till de stora danska musikfestivalerna - för vad är en musikfestival utan pins?


En annan produkt som är på frammarsch i fanshoppen är en cool metalpin. Vi kan ta fram dessa både i rå metall och med emalj eller epoxy. Även om den här typen av pin är dyrare än knapparna har dessa blivit mycket populära.  Våra pins

pins