Pris utan moms |  Pris med moms

Klistermärken för mässor

Klistermärken med logotyp eller budskap är ett bra sätt att marknadsföra ditt varumärke och dra till sig uppmärksamhet på mässor. Du kan använda klistermärken för att märka dina produkter, lägga till varumärken på olika ytor och för att skapa en sammanhållen look på din mässmonter. Klistermärken kan också vara ett roligt och interaktivt sätt att interagera med mässbesökare.

Visa som  
per sida
Kraftpappers klistermärken på rulle - Lång produktionstid
Minsta beställningen är 100 rullar – Men på andra sidan är det billiga dekaler. Leveranstid 6 veckor...
Pris från 23,50kr
Köp här
Egen storlek die cut klistermärken CMYK
Klistermärken som skurits helt igenom baksidespapperet.
Pris från 4,22kr
Köp här
Klistermärke ark
Välj din egen storlek klistermärke ark.  Rekommenderas vid flera olika klistermärken på samma ark- ...
Pris från 1,18kr
Köp här
Runda klistermärken CMYK
Runda klistermärken för alla tillfällen
Pris från 0,52kr
Köp här
Egen storlek normala klistermärken CMYK
Egen storlek normala klistermärken Välj din egen storlek på dina klistermärken 
Pris från 0,82kr
Köp här
Klistermärken på rullar CMYK - Egen storlek
Standard matt eller glansig klistermärken på rulle i digital CMYK print. Från 1000st.
Pris från 0,52kr
Köp här
per sida

När du väljer klistermärken för mässor är det viktigt att tänka på ditt budskap och din design. Klistermärken kan vara enkla och minimalistiska eller färgglada och detaljerade – det beror på ditt företags varumärke och stil.

 

Många fördelar med klistermärken

En av de största fördelarna med klistermärken är att de kan placeras nästan var som helst. Du kan använda dem på skyltar, broschyrer, produkter och till och med i dina mässamtal. Dessutom är klistermärken också lätta att dela ut till mässbesökare och kan vara ett effektivt sätt att öka medvetenheten om ditt företag och öka din varumärkeskännedom.

 

En annan fördel med klistermärken är att de är lätta att tillverka och kan levereras snabbt. Det betyder att du kan uppdatera dina klistermärken om du behöver ändra ditt budskap eller lägga till nya erbjudanden under mässan. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa din marknadsföring efter vad som fungerar bäst.

 

Design av klistermärken

När du designar dina klistermärken är det viktigt att tänka på färger, typsnitt och bilder som kommer att dra till sig uppmärksamhet och ge dina klistermärken ett professionellt utseende. Du kan också överväga att lägga till en kampanjkod eller ett erbjudande för att motivera mässbesökare att interagera med ditt varumärke.