Pris utan moms |  Pris med moms

Leverans

 

Här på Badgeland är en av våra stora styrkor att vi är flexibla och kan anpassa oss efter våra kunders behov. Med våran normala leveranstid har du dina knappar inom 5-6 vardagar. Det garanterar vi! Om du behöver dem snabbare har vi även de två valalternativen Express och Superexpress.

 

Dessa alternativ är något dyrare och beror på storleken på knappen, antalet och om du vill ha dem Express eller Superexpress. Med Express har du dina varor inom 3-4 vardagar, och med vårt snabbaste alternativ, Superexpress, har du produkterna inom 1-2 vardagar från att vi har fått ordern. Om du inte är säker på vilket alternativ som passar dig bäst, ring eller skriv till oss och vi hjälper dig!

 

Om du har riktigt gott om tid, och du behöver ett stort antal knappar så kan vi ge dig ett riktigt bra pris! Ring eller skriv till oss så kan vi förklara närmare.

 

Standard produktion

 Vår vanligaste och mest använda leveransmetod. Du har dina knappar inom 5-6 vardagar.

 

Express produktion

 Express produktion har en extra kostnad på 20% på den totala beställningen. Du har dina knappar eller magneter inom 3-4 vardagar.

 

Superexpress produktion

 Superexpress har som vid Express en extra kostnad på 20% på den totala ordern, samt en extra kostnad för att få varorna levererade med kurirfrakt. Beställer du innan klockan 12 på dagen så har du dina varor inom 1-2 vardagar.