Pris utan moms |  Pris med moms

Mugg med tryck - mässor

En kaffemugg med logotyp är en användbar och hållbar present som kan användas i många år framöver och som kommer att påminna dina potentiella kunder om ditt företag varje gång de tar en klunk av sin favoritdryck. Det är ett utmärkt sätt att öka varumärkesmedvetenheten och skapa en långvarig kontakt med dina kunder.

Visa som  
per sida
Emaljmugg med tryck / logotyp
Denna emaljmugg är det perfekta valet om du vill sticka ut från konkurrenterna. Med en kapacitet på ...
Pris från 38,54kr
Köp här
Mug with logo
Prisgaranti Ja  Produktionstid 5 hverdage  Leveringsgaranti Til tiden eller grati...
Pris från 45,59kr
Köp här
per sida

Den perfekta presenten till dina potentiella kunder

Mässor och utställningar är ett perfekt tillfälle att visa upp dina produkter eller tjänster och skapa nya affärsrelationer. Men det kan också vara en utmaning att sticka ut från mängden och locka besökarnas uppmärksamhet. Ett sätt att göra detta är genom att erbjuda en praktisk och kreativ present som potentiella kunder kommer att älska att ta med sig hem. Och vad kan vara bättre än en kaffemugg med företagets logotyp?

 

Kaffe är en dryck som många människor njuter av varje dag, oavsett om de är på jobbet, hemma eller på språng. Genom att ge en tryckt kaffemugg i present på mässor och utställningar ger du inte bara en praktisk present, utan visar också att du har tänkt på kundens behov och vill erbjuda något som de kommer att använda i sin vardag.