Pris utan moms |  Pris med moms

Muggar och koppar

Vårt urval av muggar och koppar med logotyp är designat för att hjälpa dig skapa en stark närvaro och branding. Med våra skräddarsydda lösningar kan du anpassa muggar och koppar med din logotyp, slogan eller budskap och därmed skapa en unik och personlig presentation av ert företag eller organisation.

Oavsett om du vill använda muggar och koppar med tryck som en del av ditt företags marknadsföring, som gåvor till dina kunder eller som en del av din dagliga arbetsmiljö, kan vi hjälpa dig hitta den perfekta lösningen. Vi har muggar i otaliga färger, storlekar, material och designer.

Utforska vårt utbud av personliga muggar och koppar med logotyp och låt oss hjälpa dig stärka ditt varumärke och skapa synlighet på det smarta sättet. Kontakta oss idag för mer information eller för att beställa dina egna skräddarsydda muggar och koppar med logotyp.

Visa som  
per sida
Snabb produktion
Keramisk regnbågsmugg 370 ml Pride färger
Regnbågsfärgad keramisk mugg. Innehåller 370 ml vätska. Bägaren har ett regnbågsmönster med Pride-fl...
Pris från 186,24kr
Köp här
Keramisk mugg med färg på insidan och handtag, 350 ml
Denna keramiska mugg har en kapacitet på 350 ml.  Yttersidan är designad i vitt färg, speciell...
Pris från 32,05kr
Köp här
Keramisk mugg med möjlighet till fullfärgstryck 250 ml
Keramisk mugg med eller utan logotyp i fullfärgssublimeringstryck.  Dessa vita, 250 ml kermais...
Pris från 19,90kr
Köp här
Emaljmugg med möjlighet till tryck - Budget
Retro emaljmugg med möjlighet att trycka logotyp, slogan eller namn. Koppen har små brister som bidr...
Pris från 18,87kr
Köp här
Emaljmugg med silverkant - alternativ för fullfärgstryck
Metallmugg i retrodesign med emaljyta och silverkant. Vi kan trycka fullfärg på denna vintage emaljm...
Pris från 44,46kr
Köp här
Vit emaljmugg med möjlighet för fullfärgstryck
Retro emaljmugg i vitt med svart kant och möjlighet för fullfärgstryck. Denna budgetvänliga emlajmug...
Pris från 31,28kr
Köp här
Korkmugg med lock 350 ml, BPA-fri
Naturkorkmugg med plastlock.  Håll ditt kaffe varmt med stil med en BPA-fri kaffemugg som kan ...
Pris från 47,31kr
Köp här
Antibakteriell kopp med lock, 450 ml
Antibakteriell kopp gjord av resistent PP-material med en solid design. Bägaren har en kapacitet på...
Pris från 24,04kr
Köp här
Emaljmugg med silverkant - alternativ för tryck
Emaljmugg i rostfritt stål med möjlighet att trycka logotyp namn eller slogan. Vintage designmugg so...
Pris från 41,88kr
Köp här
Metallmugg med bambulock, 350 ml
Denna termosmugg är gjord av rostfritt stål med en kapacitet på 350 ml. Locket är av bambu och finn...
Pris från 82,46kr
Köp här
Hög kopp med lock 450 ml
Praktisk hög kopp av PP-material med matt design och en kapacitet på 450 ml. Bägaren kommer med ett...
Pris från 22,49kr
Köp här
Kaffekopp to-go med lock 350 ml, tillval för logotyp
Återanvändbar kaffekopp med lock av PP-plastmaterial och kapacitet 350 ml. Denna to-go-kopp är desi...
Pris från 27,14kr
Köp här
Mugg 350 ml med möjlighet till egen logotyp
Mugg gjord av slitstarkt plastmaterial med en kapacitet på 350ml.  Produkten är certifierad fö...
Pris från 11,89kr
Köp här
Vikbar mugg nyckelring med eget tryck
Praktisk nyckelring i kombination med en hopfällbar mugg på 220 ml. Perfekt för resor och utflykter...
Pris från 20,42kr
Köp här
Lermugg med möjlighet till logotyptryck
Rustik keramisk mugg som rymmer 350 ml och har en snygg design inspirerad av den varma spanska himle...
Pris från 21,20kr
Köp här
Kork kaffemugg med lock tillverkad i EU
Kork kaffekopp med dispenserlock och möjlighet till eget tryck.  Denna termosmugg har en kapac...
Pris från 41,88kr
Köp här
per sida

Så kan ni använda muggar och koppar med logotyp i er brandingstrategi

Det finns många sätt för företag att använda muggar och koppar med logotyp för att stärka sitt varumärke och nå ut till sin målgrupp. Här är några exempel:

Internt bruk

Företag kan använda muggar och koppar med logotyp som en del av sin interna varumärkesstrategi. Detta kan inkludera att ge anställda sina egna personliga muggar eller koppar med företagets logotyp. Det skapar en känsla av samhörighet och stolthet bland de anställda och visar också företagets engagemang för deras välbefinnande.

Gåvor till kunder

Muggar och koppar med logotyp kan vara en fantastisk present till företagets kunder. Det kan vara som en del av en kampanj, som ett tack för deras lojalitet eller som en gåva vid speciella tillfällen. Det visar kunderna att företaget uppskattar deras stöd och skapar samtidigt synlighet för företagets varumärke när kunderna använder muggarna eller kopparna i sin dagliga liv.

Marknadsföring av evenemang

Om företaget håller ett evenemang som en konferens, mässa eller seminarium kan muggar och koppar med logotyp vara ett effektivt sätt att marknadsföra evenemanget på. Genom att ge deltagarna en mugg eller kopp med evenemangets logotyp kan företaget skapa uppmärksamhet kring evenemanget och skapa en positiv upplevelse för deltagarna.

Gåvor till samarbetspartners

Muggar och koppar med logotyp kan också vara en bra gåva till företagets samarbetspartners. Det kan vara som ett tack för ett bra samarbete eller som ett sätt att stärka relationen mellan företagen. Det visar samarbetsparterna att företaget uppskattar deras samarbete och skapar samtidigt synlighet för företagets varumärke.

Försäljningsfrämjande kampanjer

Företag kan använda muggar och koppar med logotyp som en del av försäljningsfrämjande kampanjer. Det kan inkludera att erbjuda muggar eller koppar som en gratis gåva vid köp av en viss produkt eller som en del av ett lojalitetsprogram. Detta skapar incitament för kunderna att köpa och kan också öka synligheten för företagets varumärke.

Dessa är bara några exempel på hur företag kan använda muggar och koppar med logotyp. Möjligheterna är många, och det beror på företagets mål, målgrupp och varumärkesstrategi.

Typer av muggar och koppar

Vi erbjuder ett brett utbud av muggar och koppar med logotyp som passar olika behov och preferenser. Här är några av de olika typer vi kan erbjuda:

  • Porslinsmuggar: Porslinsmuggar eller keramikkoppar är klassiska och eleganta. De är hållbara och har en slät yta som gör det enkelt att trycka din logotyp eller budskap på dem. Porslinsmuggar är lämpliga för kontorsmiljöer, konferenser eller som gåvor till kunder och anställda och tål ofta maskindisk. En klassisk och effektiv reklamartikel.
  • Termosmuggar: Termosmuggar är perfekta för att hålla dina drycker varma eller kalla under längre tid. De är idealiska för resor, utomhusaktiviteter eller för dem som vill njuta av sina drycker i ett lugnare tempo. Termosmuggar med logotyp är ett fantastiskt sätt att visa upp ditt varumärke samtidigt som du erbjuder praktisk funktionalitet, nämligen en fantastisk kaffemugg som ser till att din latte inte blir kall.
  • Bambu- och korkmuggar: Muggar tillverkade helt eller delvis av bambu eller kork är ett bra och mer miljövänligt alternativ än vissa traditionella muggar. De är tillverkade av nedbrytbara material men har samtidigt en fantastisk hållbarhet, vilket bidrar till deras hållbarhet. Bambumuggar med logotyp är lämpliga för dem som vill skicka ett grönt budskap och visa sitt engagemang för exempelvis de 17 globala målen.
  • Glasbägare: Vi erbjuder också ett brett utbud av glaskoppar både med och utan lock. Glaskoppar är snygga och eleganta, särskilt med graverad logotyp eller slogan. Detta kan ge en mer subtil och elegant form av varumärkesbyggande.

Oavsett vilken typ av mugg eller kopp du väljer kommer du att njuta av flera fördelar:

Varumärkesexponering: Genom att lägga till din logotyp eller ditt budskap på muggar och koppar kan du öka synligheten för ditt varumärke och skapa igenkänning hos dina kunder och anställda.

Professionell utstrålning: Våra muggar och koppar är av hög kvalitet och ger ett professionellt utseende åt ditt varumärke. Detta sänder en positiv signal om ditt företags professionalism och uppmärksamhet på detaljer.

Praktisk funktionalitet: Våra muggar och koppar är utformade för att vara praktiska och lätta att använda. De passar både för varma och kalla drycker och kan användas i olika miljöer och situationer.

Gåvor och incitament: Muggar och koppar med logotyp är också lämpliga som gåvor till dina kunder, anställda eller samarbetspartners. De kan också användas som incitament i tävlingar eller kampanjer för att attrahera och behålla kunder.

Utforska våra olika typer av muggar och koppar med logotyp och hitta den perfekta lösningen som passar ditt varumärkes behov och budskap.