Nyckelband

Read more

Nyckelband

Som något nytt gör vi nu även nyckelband med ditt tryck på. Vi kan göra flera olika sorter med olika karbinhakar och tillbehörsmöjligheter. Kontakta oss redan idag så kan vi prata om vilka möjligheter du har.

Dessa kallas även Lanyards, ID hållare, keyholders, nyckelhållare, nyckelsnören mm. men produkten är den samma. Vi gör 8 olika sorter och dessa kan juseras i både bredd, tjocklek, längd och med olika sorters hängen och klips. Vi föröker göra det de mest sålda produkterna till produkter som är enkla att handla på sidan, men tills vi nått dit är du självklart välkommen att ringa oss och prata om möjligheterna. Vi kan t ex trycka självlysande text på snörena.

Utifrån din design eller idé till snören kan vi guida dig till rätt produktionstyp. Vi anpassar produkten till ditt behov och kan t ex även göra nyckelband med två karbinhakar istället för det vanliga med en.

OBS: Vi har ett otal av kombinationsmöjligheter vad gäller längder, tjocklekar samt antal och sorters karbinhakar och säkerhetsklips.

Ring oss så vi kan prata om dina nya reklamnyckelband