Pris utan moms |  Pris med moms

Reklamvatten för mässor

Vi gör vatten till mässan med din logotyp. Bra för både internt och externt varumärke. Vi kan göra flaskorna med exakt dina logotprfärger. Det finns även möjlighet att välja att få ett lock i annan färg. Ring och hör mer om vatten på flaska till mässan. Ring 010-511 06 30

Flaskorna är CO2-neutrala och gjorda av återvunna flaskor.

Visa som  
per sida
Litet vatten - 0,33 l - Möjlighet för kolsyrade drycker
Liten logotyp vatten med stort reklamvärde. Finns även med kolsyra. Vatten med egen design är perfek...
Pris från 6,27kr
Köp här
Stor vatten på flaska - 0,5 l - Möjlighet för kolsyrade drycker
En halv liter vatten på flaska med möjlighet till kolsyrade drycker. Med din logotyp eller ditt buds...
Pris från 6,39kr
Köp här
Vatten på flaska med logotyp - 0,5 l - modell Bone - Möjlighet för kolsyra
Gör vatten med din budskap och/eller logotyp på etiketten.Digitalt tryck på vit etikett. Bra giveawa...
Pris från 7,57kr
Köp här
per sida

På mässor och konferenser är det viktigt att sticka ut från mängden. Att välja ett effektivt och prisvärt sätt att göra detta kan vara svårt. Men en sak som har visat sig vara populär bland utställare är att erbjuda logotypat vatten.

Vatten med logotyp är helt enkelt vatten som tappats i en flaska med en företags- eller eventlogotyp. Det är ett billigt och enkelt sätt att marknadsföra ditt varumärke, speciellt när du ställer ut på en mässa eller konferens. Vatten på flaska med logotyp kan delas ut till kunder, kunder eller deltagare vid evenemanget och är ett effektivt sätt att öka medvetenheten om ditt företag.

Varför är vatten med logotyp populärt?

Det finns flera anledningar till att vatten med logotyp är så populärt på mässor. För det första är det ett enkelt och effektivt sätt att sticka ut. Den är relativt lätt att ha med sig, och flaskorna kan snabbt delas ut till alla som besöker din monter. Dessutom kan det hjälpa att locka fler besökare till montern, eftersom det ofta är stor efterfrågan på gratis dricka på mässor. Många deltagare på mässor och evenemang blir törstiga och vatten med logotyp är en nyttig och välkommen förfriskning.

För det andra kan vatten med en logotyp bidra till att öka varumärkesmedvetenheten. När deltagare på en mässa ser din logotyp på flaskan kan det skapa ökad medvetenhet om ditt varumärke. Det kan också bidra till att öka medvetenheten om ditt företag, eftersom deltagarna kan ta med sig flaskan och visa upp den för andra.

För det tredje är vatten med logotyp ett billigt och prisvärt sätt att marknadsföra ditt företag. Det är en prisvärd lösning jämfört med andra marknadsföringsalternativ som kan vara mycket dyrare. Det är ett enkelt och enkelt sätt att öka medvetenheten om ditt varumärke och sprida ditt budskap.

Hur kan vatten med logotyp bidra till att öka försäljningen?

Vatten med logotyp kan bidra till att öka försäljningen på flera sätt. För det första kan det bidra till att skapa ett positivt intryck av ens varumärke. När kunder eller potentiella kunder ser din logotyp på flaskan kan det skapa en positiv association med ditt företag. Det kan bidra till att öka förtroendet för ens varumärke och öka sannolikheten för att kunden köper ens produkter eller tjänster.