Pris utan moms |  Pris med moms

Termoskannor & Flaskor

Håll dina anställda och kunder varma med termoskannor med logotryck.

Vi erbjuder ett brett utbud av dubbelväggiga termoskannor med möjlighet till tryck eller gravyr av logotyp i olika storlekar, material och designer. Oavsett om du föredrar en klassisk termoskanna i rostfritt stål eller en modern termoskanna i färgglada nyanser, har vi något som passar alla smaker och stilar.

Våra termoskannor är av hög kvalitet och säkerställer att dina drycker förblir varma under lång tid. Med din företagslogotyp tryckt på termoskannan eller locket kommer du skapa synlighet och öka medvetenheten om ditt företags varumärke.

Oavsett om du vill använda termoskannorna som företagsgåvor, giveaways eller som en del av din dagliga kontorsutrustning kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Nytta av vår erfarenhet och låt oss hjälpa dig att skapa en varm och professionell upplevelse för dina anställda och kunder. Kontakta oss idag för att få mer information!

Visa som  
per sida
Termosflaska av rostfritt stål - 850 ml
Snygg termoflaksa av rostfritt stål med en kapacitet på 850 ml.  Flaskan är gjord av rostfritt...
Pris från 100,04kr
Köp här
Dubbelväggig termosflaska med temperaturdisplay, 500 ml
Modern dubbelväggig termoflaska av rostfritt stål med en kapacitet på 500 ml.  Flaskan har en ...
Pris från 100,82kr
Köp här
Termoflaske med låg som kop funktion, 500 ml
Superpraktisk termoflaska i rostfritt stål med en kapacitet på 500ml  Den är dubbelväggig för ...
Pris från 97,71kr
Köp här
per sida

Termokander med logo er ikke kun en praktisk løsning til at holde dine drikkevarer varme, men de kan også være en effektiv markedsføringsstrategi for din virksomhed. I denne blogpost vil vi udforske de mange fordele ved at bruge termokander med logo som personlige klamegaver eller som en del af dit daglige kontorudstyr.

Skab synlighed og brand awareness

En af de største fordele ved termokander med logo er, at de giver dig mulighed for at skabe synlighed og øge din virksomheds brand awareness. Ved at have dit logo trykt på flasken af termokanden, bliver den til en mobil reklame for din virksomhed. Uanset om dine medarbejdere bruger termokanden på kontoret, under møder eller når de er på farten, vil dit logo blive set af andre og skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.

Professionel og opmærksom på detaljer

Termokander med logo viser også din virksomheds professionalisme og opmærksomhed på detaljer. Ved at give dine medarbejdere og kunder en flot og praktisk termokande med dit logo, viser du, at du værdsætter deres komfort og trivsel. Det sender et positivt signal om din virksomheds værdier og kan bidrage til at opbygge et godt omdømme.

Langvarig varme

En anden fordel ved termokander med logo er deres evne til at holde drikkevarer varme i lang tid. Dette er især nyttigt, hvis dine medarbejdere eller kunder er på farten eller arbejder i et miljø, hvor der ikke er nem adgang til varme drikke. Med en termokande med logo kan du sikre, at dine medarbejdere og kunder altid har adgang til varme drikke i deres kop, uanset hvor de befinder sig.

Fleksibilitet og tilpasning

Termokander med logo tilbyder også en stor fleksibilitet og mulighed for tilpasning. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, materialer og designs, der passer til din virksomheds stil og behov. Uanset om du foretrækker en klassisk rustfri ståltermokande eller en moderne termokande i farverige nuancer, er der noget for enhver smag.

Termoskannor med logotyp är inte bara en praktisk lösning för att hålla dina drycker varma, utan de kan också vara en effektiv marknadsföringsstrategi för ditt företag. I denna bloggpost kommer vi att utforska de många fördelarna med att använda termoskannor med logotyp som personliga reklamgåvor eller som en del av din dagliga kontorsutrustning.

Skapa synlighet och varumärkeskännedom

En av de största fördelarna med termoskannor med logotyp är att de ger dig möjlighet att skapa synlighet och öka medvetenheten om ditt företags varumärke. Genom att ha din logotyp tryckt på termoskannans behållare blir den en mobil reklam för ditt företag. Oavsett om dina anställda använder termoskannan på kontoret, under möten eller när de är på språng kommer din logotyp att synas av andra och skapa uppmärksamhet kring ditt företag.

Professionellt och uppmärksamt på detaljer

Termoskannor med logotyp visar också ditt företags professionalism och uppmärksamhet på detaljer. Genom att ge dina anställda och kunder en snygg och praktisk termoskanna med din logotyp visar du att du värdesätter deras bekvämlighet och välbefinnande. Det skickar en positiv signal om ditt företags värderingar och kan bidra till att bygga upp ett gott rykte.

Långvarig värme

En annan fördel med termoskannor med logotyp är deras förmåga att hålla drycker varma under lång tid. Detta är särskilt användbart om dina anställda eller kunder är på språng eller arbetar i en miljö där det inte finns lättillgänglig tillgång till varma drycker. Med en termoskanna med logotyp kan du säkerställa att dina anställda och kunder alltid har tillgång till varma drycker i sina muggar, oavsett var de befinner sig.

Flexibilitet och anpassning

Termoskannor med logotyp erbjuder också stor flexibilitet och möjlighet till anpassning. Du kan välja mellan olika storlekar, material och designer som passar din företagsstil och behov. Oavsett om du föredrar en klassisk termoskanna i rostfritt stål eller en modern termoskanna i färgglada nyanser finns det något för alla smaker.

Effektiv marknadsföring

Slutligen kan termoskannor med logotyp vara en effektiv marknadsföringsstrategi. Genom att ge termoskannor med logotyp som företagsgåvor eller giveaways kan du nå ut till potentiella kunder och samtidigt stärka din relation med befintliga kunder. Termoskannor är praktiska och användbara föremål som kommer att användas om och om igen, vilket innebär att din logotyp och ditt budskap kommer att exponeras upprepade gånger för mottagaren.

Termoskannor med tryck kombinerar praktisk användbarhet med marknadsföringspotential och visar ditt företags professionalism och uppmärksamhet på detaljer.

Vi har ett brett utbud av olika termoskannor med möjlighet till tryck. Vi erbjuder snabb leverans, och du får alltid ett korrektur för godkännande innan vi påbörjar produktionen. Så varför inte hålla dina anställda och kunder varma samtidigt som du marknadsför ditt varumärke med termoskannor med logotyp? Bläddra igenom vårt utbud och hitta den perfekta lösningen för ditt företag idag.