Våra knappar - Vi har fler än 20 olika storlekar!

Vi säljer nu över 20 olika storlekar av magneter och knappar, och vi har ett stort antal olika sätt att fästa eller montera dem på. Vi har knappar med säkerhetsnål, pinsnål eller fjärilsklämma. Du kan montera dem på whiteboardtavlor, kylskåp eller använda en av våra magneter för kläder för att marknadsföra ditt märke, eller kanske som namnskylt? Vår specialitet är att finna den lösningen som passar kunden bäst. Om du inte finner just det som du vill ha bland våra produkter här på sidan, skriv till oss så kan det vara att vi har gjort någonting liknande tidigare.

Våra knappar tillverkas som standard av högkvalitativ metall för att säkra att de håller länge. De är gjorda helt i rostfritt stål för högsta hållbarhet, och fria från Nickel och andra allergiframkallande ämnen.

 

Alla våra olika knappstorlekar


 

Men alla våra knappar kan göras som magneter, namnskyltar och med andra sorters baksidor, så se i toppen på sidan för att finna alla våra produkter. Du kan läsa om våra olika tryckalternativ här: Neon, Metallic, Tyg och Glow in the dark knappar

 

 

 

 

 

Våra många olika knappstorlekar

Vi erbjuder knappar och magneter i fler än 23 olika storlekar och 7 olika monteringssätt, vilket ger dig fler än 161 olika typer av knappar. VI har även 3 olika typer av eko-knappar och 4 olika storlekar av klick-knappar som du kan göra själv, utan att behöva använda en knappmaskin. Så oavsett vad du letar efter, rund, oval, fyrkantig eller rektangulär knapp eller magnet kan du finna det här hos Badgeland. Varje storlek och form har sina fördelar. Om du sänder oss ditt motiv som en rund eller fyrkanting design spelar ingen större roll. Om du litar på vår mångåriga erfarenhet inom knapptillverkning så placerar vi designen så som det passar bäst på knappen så att du får ett så bra resultat som möjligt. Du kan även ta full kontroll över uppsättningen genom att använda våra knapp och magnetmallar. 

 

Våra olika baksidor

Vår mest sålda knapp är helt klart den med nål som går att applicera på en jacka, en tröja, en keps, eller en väska osv. Den klassiska!

Vi kan göra knappar med nål i följande storlekar:

 • Rund: 22mm, 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 56mm, 76mm, 89mm, 101mm, 152mm
 • Oval: 70x45mm
 • Fyrkantig och rektangulär: 25x25mm, 40x40mm, 44x68mm, 64x89mm, 38x114mm
 
 
Kylskåpsmagneter, nambrickor och andra typer av magneter

Våra magneter är av mycket hög kvalitet och är en utmärkt produkt att ge bort med din logo eller som en gåva till familjen. Vi har magneter för många typer av tillfällen. Vår powermagnet är utmärkt för att fästa papper till en whiteboard. Våra flata svarta kylskåpsmagneter gör det enkelt att spara ett vykort på kylskåpet utan att riskera att göra rispor. Våra magnetiska namnskyltar är perfekta om du vill ha en snygg namnskylt men inte vill göra ett hål med en nål i din jacka eller tröja.

Vi gör magneter i följande storlekar:
 • Powermagneter: 25mm rund, 32mm rund, 40x40mm fyrkantig med rundade hörn, 44x68mm rektangulär.
 • Flat svart magnet: 40x40mm med rundade hörn, 44x68mm rektangulär.
       NYA: 76mm, 56mm, 44mm, 37mm, 45x70mm oval, 64x89mm Rektangulär, 38x114mm rektangulär
 • Dubbelmagneter: 56mm rund, 76mm rund, 44x68mm, 70x45mm oval, 
       NYA: 101mm, 152mm, 64x89mm, 38x114mm
 
 
Knappar med pins nål (fjärilslås).

Denna produkt liknar vanliga knappar men istället för en säkerhetsnål på baksidan kommer den med en pins nål som fästs med ett fjärilslås. Denna metoden lämnar bara ett hål i tröjan eller tshirten istället för två. Låset fästes mycket enkelt och är perfekt för tjockare tröjor som tillexempel en ulltröja eller en slips. Vi kan även fästa dem på vykort. 

Vi har pinsnålar till följande storlekar:
 • Rund: 22mm, 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 56mm
 • Oval: 70x45mm
 • Fyrkantig och rektangulär: 40x40mm, 44x68mm, 40x40mm med rundade hörn.
 
 
Knappar som nyckelringar

Ge dina nyckarl en snygg look med din egen logo. Dessa är perfekta för blixtlås, väskor eller i nyckelknippan. Nyckelringar är en utmärkt produkt att ge bort eller sälja med ditt företag, band eller din organisations logo på.

Vi gör nyckelringar i storlekarna 25mm rund och 32mm rund.
 
Vi gör blixtlåshängen i storlekarna 25mm och 32mm

Utmärkta att fästa på ett barns jacka eller väska.

 

Knappar med spegel eller flasköppnare på baksidan 

Våra populära 56mm knappar kan komma med en fin spegel eller en flasköppnare på baksidan. Den perfekta merchandise produkten för ditt band, din klubb eller din organisation.

Vi gör dessa i följande storlekar:

 • Flasköppnare / Kapsylöppnare: 56mm
 • Knappar med spegel på baksidan: 56mm, 76mm
 
 
 
Knappar med krokodil klips eller bältesklips

Denna typ av fästanordning är riktigt bra för namnskyltar. 

Vi har denna produkti följande storlekar:
 • Krokodil klips: 44mm rund, 56mm rund, 40x40mm, 44x68mm.
 • Bältesklips: 56mm rund
 
 

 

 

Speciella tryckmetoder

Metallic knappar
Till skillnad från när vi gör våra vanliga knappar är det viktigt att tänka på skillnaderna i designen när man gör knappar med metallic look. Det som du vill skall ha metallic effekten skall du lämna vitt på designen, då vitt inte är en färg som trycks utan det är där som metalliceffekten kommer igenom på knappen. Allt som är helt vitt på knappen kommer därmed få en aluminium/borstat stål look. Det är även viktigt att tänka på att färger blir annorlunda när vi trycker för metallic knappar och magneter, så använd så fulla färger som möjligt för att få bästa möjliga tryck. Du kan finna våra olika trycktyper i vår stora priskalkylator. Välj bara din storlek och form och sedan under vilken typ av knapp väljer du Metallic look. Detta tryck finns dock inte tillgängligt i alla storlekar.

 

Neon färgade knappar:

När vi trycker knappar och magneter med neonfärg som bakgrund kan vi endast trycka i gråskala. Detta för att alla andra färger blir mycket annorlunda på det underlaget. Allt som är vitt på designen lämnas utan tryck och det är här som neonfärgen kommer fram. Du kan finna våra olika knappar med neontryck i vår prisberäknare. Välj bara den storleken och den formen du vill ha, och sedan klicka på Neonfärgad. Detta tryckalternativ finns inte tillgängligt till alla storlekar tyvärr.

Självlysande / Glow in the dark

När vi trycker självlysande / Glow in the dark magneter och knappar är det viktigt att tänka på att det som lämnas vitt i designen är där det självlysande kommer att synas. Vill ni till exempel ha texten självlysande som i exemplet nedan så gör ni resten av ytan svart, och lämnar det som skall vara text vitt. Det är även viktigt att tänka på att andra färger än svart inte blir bra på självlysande material, så vi avråder starkt från att ha andra färger än Svart på designen. Du kan finna de knappar och magneter som vi kan göra i självlysande i vår prisberäknare som du kan finna här.

Knappar med tygtryck
Din design är tryckt på tyg som är lite som jeanstyg. På grund av den grova ytan rekommenderar vi att ni använder en tjockare font / Skrifttyp. Av samma anledning rekommenderar vi att inte använda för små detaljer i designen. Du kan finna våra speciella tryckmetoder i vår prisberäknare. Välj bara antal och storlek, så kan du välja tygtryck som tryckalternativ. Alla knappar går inte att göra i tygtryck.

Vi kan trycka både i CMYK och i Pantone färger

Vi trycker normalt allting med digital CMYK printing. CMYK är en förkortning för Cyan, Magenta, Yellow och Key (svart). Med dessa fyra färger kan man i princip återskapa alla färger. I de allra flesta fallen duger CMYK aldeles utmärkt, men i vissa fall kan det vara ett behov av en annan sorts färg som är mer klar, framförallt neonfärger och liknande, och i dessa fall kan det finnas ett behov av att trycka i PANTONE. Detta sättet att trycka kostar betydligt mer, framförallt vid små kvantiteter, men vid stora kvantiteter som 10 000 och uppåt kan det löna sig att trycka i PANTONE. Om du är intresserad av att trycka med PANTONE färger, ring eller maila till oss så berättar vi mer. Men tänk på att normalt trycker vi i CMYK full färgstryckning.

 

Knappar som trycks med PANTONE färger har även en längre livslängd än CMYK. Skriv eller ring gärna till oss så förklarar vi närmare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välj mellan våra många olika storlekar av knappmaskiner

Vi har knappmaskiner i ett stort antal olika storlekar. Du kan även köpa en utstansare som gör produktionen betydligt enklare.

 

 

Våra PRO knappmaskiner - Vi har denna modell i 8 olika storlekar, från den minsta på 22mm till den största på 89mm. Denna knappmaskin har fastmonterade matriser så du kan endast använda denna knappmaskin till en storlek och form. Fördelen med denna maskinen är att den är mycket slitstark! Några av våra gamla uthyrningsmaskiner har gjort över 150 000 knappar och fungerar fortfarande som om de vore nya. Detta är varför vi lämnar 10 års garanti och livslång reparationsservice. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra knappmaskiner med utbytbar matris - Detta är vår mest flexibla maskin. På de två olika storlekarna av kropp kan du montera över 20 olika matriser för olika storlekar och former. Du kan även köpa matriser för fyrkantiga och rektangulära knappar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metallic knappar

Vi kan göra metallicfärgade knappar. Dessa är framförallt bra med svart text.

Neon knappar

Neonknappar ger en mycket snygg effekt. Tänk på att färger inte lämpar sig bra på neon då endast 100% färger kan ge ett acceptabelt resultat.

Se mer om våra olika baksidor

Vi har baksidor till era knappar för alla möjliga tillfällen. Magneter, nålar, pins, flasköppnare, speglar och mer!

Det finns alltid 3 möjliga levereringsalternativ till ditt förfogande.

 

Om Standard produktion är vald har du dina produkter inom 5-6 vardagar. Skriv till info@badgeland.se om du vill att vi skall sända dig ett track and trace nummer.

Express produktion kostar 20% ovanpå det totala produktpriset, men du kan välja olika produktionsalternativ när du är i vår prisberäknare. Använder du dig av Express alternativet har du dina produkter inom 3-4 vardagar.

SuperExpress är vår snabbaste produktionshastighet. Precis som vid Express kostar det 20% extra på produktpriset, samt ytterligare en kostnad för att vi sänder varorna med TNT kurirpost vilket gör att priset varierar beroende på antal och storlek. Du kan se fraktvikten i inköpskorgen vilket även ger dig exakta fraktkostnaden. Om du beställer med Superexpress produktion har du dina varor inom 1-2 vardagar om du beställer före klockan 12.  Läs mer om våra produktion och leveranstider.