Pris utan moms |  Pris med moms

Reklam och reklamartiklar med anpassade logotyper är ett effektivt sätt att öka varumärkesmedvetenheten och få ut ditt budskap till en bredare publik. Här är några tips om hur du använder dem effektivt:

  • Välj föremål som är praktiska och användbara - Reklamartiklar som folk faktiskt kommer att använda är mer benägna att behålla och dela, vilket ökar räckvidden för ditt varumärke. Det finns mycket hållbarhet i design och användbarhet.
  • Anpassa föremålen med din logotyp och varumärke – Se till att föremålen lätt kan identifieras som tillhörande ditt varumärke genom att lägga till din logotyp och andra varumärkeselement.
  • Använd dem som en del av en större marknadsföringskampanj - Reklamartiklar kan vara ett kraftfullt verktyg när de används i samband med andra marknadsföringsinsatser, såsom e-postkampanjer, marknadsföring på sociala medier och evenemang.
  • Distribuera dem till rätt personer – Tänk på vem din målgrupp är och var de sannolikt kommer att vara och distribuera reklamartiklar därefter. Om du riktar dig till studenter, överväg att distribuera föremål på universitet eller skolor.
  • Följ upp mottagarna – Överväg att skicka ett uppföljande e-postmeddelande eller ringa ett telefonsamtal till dem som fått din reklamgåva, tacka dem för deras affärer och bjuda in dem att lära sig mer om ditt varumärke.

Genom att följa dessa tips kan du effektivt använda reklamartiklar med anpassade logotyper för att öka varumärkesmedvetenheten och nå en bredare publik.

Nedan hittar du artiklar med inspiration för användningen av våra många produkter.