Pris utan moms |  Pris med moms

Återförsäljare

Utöver att sälja till slutkunder jobbar vi även med en mängd återförsäljare runt om i landet. Känner du att ditt företag hör till dessa hoppas vi verkligen att du väljer att ansöka om att bli ÅF till oss. Nedan listar vi de fördelar du får av att arbeta med oss som leverantör samt de krav vi har på våra återförsäljare.

Fördelar
Ni får rabatterade priser på hela vårt produktutbud. Det är dock värt att nämna att vi inte erbjuder särskilt stora rabatter. Vi är en prispressande aktör som alltid vill hålla konkurrenskraftiga priser mot våra kunder och då finns det inte stora marginaler att rabattera utifrån.
Ni får ett konto i vilket ni kan ladda upp era kunders logotyper och adresser. Dessa kan ni sedan enkelt använda på shoppen till att göra korrektur samt offerter till era kunder. Självklart blir korrektur och offerter brandade med er logotyp (inga spår av oss finns med). Ni kan själva sätta den marginal ni vill ha så räknas nytt utpris fram på offerten.


EJ brandat emballage utan vi levererar neutralt till era kunder. Har ni t.ex. egen logotejp går det bra att skicka rullar till oss så använder vi det på era ordrar i den utsträckning som är möjlig. Om ej möjligt används neutral tejp.
Transportbokningar sker med er som avsändare (även om godset hämtas hos oss)
I de fall ni skickar kunders persondata till oss tillhandahåller vi färdigt personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för signering så att ni kan känna er trygga med att vi, och därmed ni själva i kontakten med oss, följer alla lagar och regler gällande GDPR.

Krav
Ni måste vara ett företag som huvudsakligen säljer den typ av produkter vi erbjuder.
Våra tryckmallar och de instruktioner som finns till dessa ska användas och följas.
Beställningar läggs via webbshoppen.

Ansök om att bli Återförsäljare
Sicka os en epost: info@badgeland.se