Pris utan moms |  Pris med moms

Handelsvillkor

Badgeland ApS - www.badgeland.se

Generell information om företaget

Företagets juridiska namn: Badgeland ApS
Företagets tilltalsnamn: Badgeland
Företagsform: ApS
Ägare: Thomas Hansen & Rasmus Hansen
Företagets Organisationsnummer: 516407-3016 
Etableringsår: 2010 


Officiell adress:
Solna Business park, Svetsarvägen 15 2tr.
171 41 Solna
TEL.: 010-511 06 30
E-mail: info@badgeland.se
Hemmida: https://www.badgeland.se

Besöksadress:

Badgeland Århus
Valhalvej 4
DK-8230 Åbyhøj.
Tel.: 010-511 06 30
Öppettider:
Mån- till Fredag: 10.00 - 17.30

Du kan beställa varor hos Badgeland på följande sätt:

- via e-post
- via telefon
- via hemsidan

Telefonen har öppet Måndag till Fredag 9-17:00

Vid kontakt via e-post har vi en normal svarstid på 1 timme. 

1. Generella villkor

Endast myndiga personer över 18 år kan handla på sidan www.badgeland.se

Detta är våra handelsvillkor. Alla som handlar med Badgeland ApS härefter kallad Badgeland - på hemsidan www.badgeland.se - är underställda följande villkor och regler. Alla har när som helst möjlighet att ladda ner, spara och skriva ut våra handelsvillkor från vår hemsida på www.badgeland.se och som du hittar nederst på sidan. Du har alltid möjlighet att logga in dig och själv titta på din/dina order. Du är alltid välkommen att skriva till info@badgeland.se och förhöra dig om din order. Kom ihåg att vid sådana kontakter ange ordernummer.

Genom att avge order bekräftar köparen att ha läst och accepterat Badgelands handelsvillkor. Genom att klicka på "Skicka order"- knappen avger köparen ett bindande löfte om att köpa varan i inköpskorgen. Vi gör dig uppmärksam på att det är förbjudet att avge falska löften om köp. Härefter är du underställd våra regler om ångerrätt och reklamationsrätt som du hittar under punkt 8 och punkt 10. Vid orderavgivande mottar köparen inom kort en orderbekräftelse via e-post. Badgeland accepterar inte avvikande från dessa villkor med mindre detta har avtalats skriftligt innan order är avgiven.

OBSERVERA att vi inte startar produktionen av dina specialiserade produkter innan du har accepterat det via e-post skickade grafiska provet.

Hur handlar jag på www.badgeland.se?

Du kan handla på www.badgeland.se på fler olika sätt, allt efter vilken vara du efterfrågar. Lagervaror såsom badgemaskiner och badgedelar hittar du under fliken Knappmaskiner och delar. Dessa kan du lägga direkt i inköpskorgen. Om du däremot vill köpa personifierade produkter såsom badges med eget motiv skall du in under fliken Knappar / Badges, därefter väljer du produkten, exempelvis badges med nål. Nu har du nått fram till vår automatiska prisberäknare där du skall välja den storlek du vill ha. Därefter fyller du i det önskade antalet i beräknaren och nu skall den svara dig med ett pris på just dina specifikationer. Anmärkning: Du har även möjlighet att välja tilläggstjänster som t.ex. metallictryck eller Neonfärger.
När du är nöjd med typen, storleken, mängden och har bestämt dig om du vill utnyttja möjligheten för specialtryck har du två alternativ. Alternativ 1) Ladda upp ditt motiv och 2). Designa ditt eget motiv
Alternativ 1) Ladda upp ditt motiv. Nu skall du välja den fil som du önskar att ladda upp. När motivet är funnet och valt skall du trycka på knappen ”Bifoga”. Om du istället väljer Alternativ 2) Designa ditt motiv blir du vidaredirigerad till vår nya online badgedesigner. Ditt val av storlek, form och eventuellt specialtryck har desingprogrammet bifogat, men du kan alltid klicka på ett av de övriga alternativen och tillexempel välja en helt annan storlek.
OBSERVERA att du skall acceptera begränsningen av din returrätt för specialiserade produkter, detta görs genom att markera rutan "ja" för begränsad ångerrätt. Du kommer därefter att skickas vidare i beställningsprocessen. Om du vill beställa fler motiv kan detta göras senare i beställningsprocessen.

Hemsidan www.badgeland.se uppdateras en gång i veckan.

2. När har jag accepterat och hur lång är leveranstiden?

På Badgeland.se accepterar vi order från hela Sverige samt Finland. När det gäller betalning för våra finska kunder, se punkt 3.4. Särskilt i samband med framställning av personifierade produkter kräver den slutgiltiga fastställningen av leveranstiden planering och fastsättning av specifikationer som t.ex. grafik, packning, typer etc. Dessa utgör variabla element som kan påverka leveranstiden. Alla dessa variabla faktorer gör att produktionen i vissa fall överskrider den vägledande leveranstiden. Våra produkter är underställda sträng kvalitetskontroll som kan ta lite tid, men som i gengäld garanterar dig en förstklassig produkt. Om den vägledande leveranstiden markant överskrids kan köparen upphäva köpet. Vid köp av lagervaror gäller normal ånger- samt reklamationsrätt - se punkt 8 och punkt 10.

3. Normal leverans - Billigast om du har tid att vänta

Vår normala totalleveranstid är 5-6 vardagar. Det tar 4 dagar att skicka ett paket från vår fabrik i Tyskland till en adress i Sverige eller Finland, resten av tiden produceras din vara. Kom ihåg att denna produktionstid är vägledande fram till du har mottagit ett e-postbrev från Badgeland om den slutgiltiga leveranstiden. Se punkt 2.

3.1 Expressleverans - Snabbare produktion och leverans

Vid expressleverans har du varan 3-4 vardagar efter att din order har accepterats. Vid Expressframställning och leverans debiterar vi dig en avgift på 20 % av det totala orderbeloppet.

3.2 Super Express - Blixtsnabb produktion samt leverans

Är det verkligen bråttom, rekommenderar vi Super Express. Om vi har din order innan kl. 12 skickar vi det så att du har det 1-2 dagar senare. Din vara kommer försäkrad med paketbud från TNT. Denna typ av beställning kan endast efterfrågas online varefter vi tar kontakt med dig. Detta beror på att leveranskostnaderna är beroende på vikt och därför mycket variabla.
Till glesbygdsområden kan det ta något längre tid för express och superexpress leveranser.

3.3 Leverans av lagervaror (Maskiner, utstansare, delar, färdiga motiv)

Om du beställer en lagervara innan kl. 12 skickar vi det samma dag. Beroende på vilken leveranstyp du väljer har du varorna 1-4 dagar senare.

3.4 Leverans till hela Sverige och Finland.

När det gäller betalning för våra finska kunder gäller följande: Privata kunder har möjlighet att betala med vanligt förekommande betalkort, priserna är inklusive svensk moms - vill du handla mot faktura, var vänlig och ring till oss. Företag med finskt organisationsnummer handlar som vanligt - mot faktura och utan angiven svensk moms. Leveranstiderna som anges på hemsidan badgeland.se skall ses som vägledande (se konkreta leveranstider under punkt 3 samt 3.1).

4. Framställning av gör-det-själv produkter.

Alla gör-det-själv order görs enligt det till oss skickade grafiska materialet, med mindre annat specifikt är skriftligt avtalat. Detta grafiska material skall levereras i det format som vi hänvisar till i våra motivuppsättningsuppgifter. Du kan alltid kontrollera formaten och ladda hem mallar i vårt nedladdningsområde på Badgeland.se. Vi kan inte garantera att din badge blir felfritt gjort med mindre än att det till oss skickade materialet är godkänt skriftligen av Badgeland.

Bemärk våra kommentarer till din design. Köparen är själv ansvarig för att det till oss skickade materialet är komplett och t.ex. inte innehåller stavfel eller andra fel. Detta gäller även fel som eventuellt har uppstått under överföringen av motivet eller datafel som inte kan skyllas på Badgeland. Om köparen inte har hållit sin del av avtalet genom att leverera ett färdigt tryckklart motiv, kan förseningar i produktionen förekomma och som Badgeland inte tar ansvaret för.

OBSERVERA att Badgeland alltid kontrollerar användbarheten av det skickade materialet innan vi påbörjar produktionen. Vi kontrollerar bl.a. for fel i bleed (ombockning), dpi (upplösning), färger, format och storlek. Du kan välja att mottaga ett grafiskt test av ditt motiv innan produktionen startar, detta kostar dock lite extra. Vi påbörjar produktionen först när du har godkänt det skickade grafiska provet. Vid gör-det-själv produkter gäller en begränsad reklamationsrätt. Beställningen av personifierade produkter kan inte ångras om produktionen har påbörjats. Dock kan vi stoppa produktionen och du kan ångra resten av köpet. Produkten anses för regelmässigt levererad när varan är skickad från vår adress. Badgeland är inte ansvarig för direkta eller indirekta förluster, förorsakade av försenad leverans från transportföretaget. Order är accepterad genom vår orderbekräftelse och är med förbehåll för force majeure. Det tas förbehåll för utsålda lagerprodukter.

5. Orderbekräftelse

Efter att vi har mottagit din order, får du ganska snart ett onlinemeddelande med ditt ordernummer och det totala orderbeloppet. Vi rekommenderar att du skriver ut och sparar detta meddelande, fram till du har mottagit din orderbekräftelse via e-post. Kom ihåg att vid kortbetalning blir pengarna dragna från ditt konto först när ordern skickas. Om det inte överrensstämmer mellan det du beställt och bekräftelsen, skall du som köpare omedelbart kontakta Badgeland på tel. 010-511 06 30 eller via e-post info@badgeland.se.

Efter att ha genomfört en beställning, kommer du att motta en orderbekräftelse via e-post. Den rekommenderar vi att du sparar.

6. Betalning

Betalar du med betalkort är du alltid säkrad mot missbruk. Du har nämligen möjlighet att avvisa en betalning, när du mottar din betalningsöversikt. Du har ingen självrisk i tillfälle av att ditt kort missbrukas i en Internetbutik, eftersom Badgeland använder SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem. Därmed är du faktiskt säkrare än i den fysiska världen, där du har en självrisk på 1200 kr. när ditt betalkort missbrukas genom användning av pin-koden.

All data du skickar i samband med köp betalt med betalkort är kryptered (SSL), och det är således endast PBS och Teller (Kreditkort), som kan läsa dem. Varken Badgeland.se eller andra har möjlighet att läsa datan. Beloppet för varorna dras först, när varorna skickas från Badgeland. Det kan aldrig dras ett högre belopp, än det du har godkänt vid köpet. I vår e-butik kan du betala med följande betalmedel:

  1. Visa
  2. Visa Electron
  3. Mastercard
  4. Firma faktura
  5. Payex privat faktura

4) Betalning på faktura (FI-betalkort eller banköverföring) kostar 25 kr i avgift och betalningen skall vara Badgeland till handa 10 dagar netto från mottagningen med mindre annat är avtalat. Efter förfallotidens utgång beräknas ränta: 1,5 % pr. månad + avgift på 100 kr.

Vid kortbetalning drar Badgeland pengarna först när vi har skickat din beställning. Vid fakturabetalning har du 15 dagars kredit med mindre annat är avtalat. Om kunden avbeställer gör-det-själv produkter innan produktionen kommer i gång kan du avbeställa hela köpet. Om vi har hunnit påbörja produktionen kan du nöjas med att betala den del av din order som redan är framställd. Vid köp av maskiner, delar samt färdiga motiv har du alltid 14 dagars ångerrätt från mottagningen.

7. Priser

Priserna som är offentliggjorda på www.badgeland.se är alltid uppdaterade och gällande så länge det inte ställs ytterligare eller särskilda krav på produkten. Priser skickade till en potentiell köpare är gällande i 30 dagar från mottagningen. Alla totalpriser på sidan är inkl. moms.

8. Reklamationsrätt / Garanti

Badgeland.se lämnar 2 års reklamationsrätt i överensstämmelse till köplagen, omfattande tillverknings- och materialfel, som konstateras genom varans normala användning. Reklamationsrätten täcker inte fel, skador eller slitage, som direkt eller indirekt har uppstått som följd av felaktig användning, bristfällig underhåll, våld eller oauktoriserade ingrepp. Reklamation för fel och brister, som bör upptäckas vid normal undersökning av varan, skall meddelas Badgeland inom rimlig tid. Varan kan efterföljande returneras för reparation, byte eller efter avtal eventuell kreditering. I samband med reklamationer tar Badgeland på sig returneringskostnader i rimligt omfång. Vid gör-det-själv produkter gäller dock en begränsad reklamationsrätt.

Beställningen av personifierede produkter kan inte ångras om produktionen är påbörjad. Dock kan vi stoppa produktionen, varefter Badgeland gör en beräkning för vad som redan är producerat och köparen kan därefter ångra resten av köpet. Reklamationer pga. mindre avvikelser i tryckfärg kan inte emotkommas. Det är köparens ansvar att grafiken är kontrollerad, levererad till Badgeland och att den uppfyller krävda specifikationer. Om det till oss skickade materialet inte är enligt våra specifikationer som du hittar på www.badgeland.se, reserverar vi oss rätten att modifiera grafiken på ett sådant sätt att den lämpas för tryck. Detta är i sig självt inte nog för en reklamation. Ett vitt område från kanten av badgen till var motivet på baksidan blir inklämt under metallen är inte heller en giltig reklamationsanledning. Sättet att undvika denna vita kant (dock endast synlig från baksidan) är att använda våra mallar. Fel som uppstår i samband med uppsättningen kan avhjälpas mot betalning genom att beställa ett fysiskt prov av motivet. Detta står även beskrivet i det fönster som under beställningen av personifierade badges/pins poppar upp och ber om att kunden bekräftar denna begränsning av ångerrätten vid specialframställda produkter.

8.1. Returadress

Varor skickas till: Badgeland ApS, Valhalvej 4, DK-8230 Åbyhøj. Försändelsekostnader vid tillbakaleverans betalas vid reklamation inom rimlighetens gränser av Badgeland. Observera att vi inte tar emot paket skickade per efterkrav. Returnering kan även ske genom att vägra att ta emot eller lämna varan personligen hos oss. Det är inget krav men expeditionen underlättas, om kompletterande information medföljer i paketet - exempelvis kopia av orderbekräftelsen, clearingnummer och kontonummer för det bankkonto som återbetalningen kan ske till, kopia av eventuell föregående korrespondens mm. Kom ihåg att det gäller andra regler för personifierade produkter såsom gör-själv badges, magneter, namnskyltar etc. Se under punkt 8.

9. Reklam och prover

Badgeland.se förbehåller sig rätten att behålla överskjutande produktion som senare kan användas som prover på våra produkter till 3 personer. Likaså förbehåller vi oss rätten att använda bilder av framställda produkter i reklamsyfte, med mindre annat är avtalat. Detta omfattar exempelvis reklammaterial samt offentliggörande på vår hemsida badgeland.se..

10. Ångerrätt

På våra maskiner, utstansare, färdiga motiv samt delar gäller 14 dagars ångerrätt från mottagelsen av varan, se punkt 8.1 för adress för tillämpning av ångerrätten. Produkten skall vara intakt och i oanvänt skick. Vi kan inte återbetala använda eller av kunden skadade varor. Du får hela varubeloppet inkl. försändelsekostnader tillbaka, eller med andra ord, ALLA dina utgifter i samband med köpet. Beloppet återförs till ditt bankkonto inom 1 vecka efter att vi har tagit emot returvarorna. Andra regler gäller vid personifierade produkter, se punkt 10.1.

10.1 Ångerrätt vid personifierede produkter

Vid gör-det-själv produkter har du ingen ångerrätt. Beställningen av personifierade produkter kan inte ångras om produktionen har påbörjats. Dock kan vi stoppa produktionen, varefter Badgeland gör en beräkning för vad som redan är tillverkat och köparen kan därefter ångra resten av köpet.

Detta står även nämnt i den frånsägelse av din ångerrätt som du accepterade när du laddade upp ditt motiv.

11. Reglerna angående upphovsrätten

Det är endast på köparens ansvar och risk att det under produktionen av köparens grafik inte sker överträdelse av upphovsrätt och varumärken gentemot 3-e part. Köparen ansvarar själv för lagligheten av specialframställda produkter och Badgeland kan inte göras ansvarig för användningen av en vara producerad för köparens räkning.

12. Vem äger produkten?

Badgeland bevarar äganderätten till levererade produkter fram till dess att det fullständiga skyldiga beloppet är Badgeland till handa. Äganderätten går från Badgeland till köparen när fullständig betalning har ägt rum.

13. Upphovsrätt till grafik skapad av Badgeland ApS

Alla kreativa uppgifter utförda av Badgeland, härunder särskilt utarbetande av grafik, logotyper, uppsättning, utkast etc. kostar extra och Badgeland reserverar alla rättigheter till dessa. Vid betalning av räkningen för denna typ av service betalas ENDAST för den utförda tjänsten i samband med produktion av just de köpta produkterna och INTE själva grafiken. Rättigheterna till motivet förblir Badgelands. Genom skriftligt avtal mellan Badgeland och köpare kan rätten till dessa intellektuella rättigheter överföras till köparen eller annan 3-e part mot betalning härför. Dock endast till 3-e part mot tillåtelse från den ursprungliga köparen.

14. Dataskydd

För att du kan ingå ett avtal med oss via webbsiten skall du låta dig registreras med följande personuppgifter:
· namn
· adress
· telefonnummer
· e-postadress

Personuppgifter registreras hos Badgeland och förvaras i 5 år, varefter uppgifterna raderas. Ingen kortinformation är tillgänglig för Badgeland, dessa tas om hand uteslutande av PBS i tillfälle av betalning med Dankort och av Swedbank i tillfälle av betalning med kreditkort härunder även Visa Electron. 
Vi genomför registreringen av dina personuppgifter med syfte om att kunna leverera varan till dig.
När det samlas in personuppgifter via vår webbsite, säkrar vi, att det alltid sker genom medgivande av ditt uttryckliga samtycke, således att du är informerad om exakt vilken information som samlas in och varför.

Följande grupper av medarbetare har tillgång till de registrerade uppgifterna:
· ledningen
· administration och ekonomi

Vi förvarar och transmitterar inte kunduppgifter krypterat.
Uppgifterna vidareges inte till tredjepart.
Det registreras inga personkänsliga uppgifter.
Som registrerad hos Badgeland har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen och du har rätt till insikt i vilka uppgifter som är registrerade om dig. Dessa rättigheter har du enligt persondatalagen och hänvändelse i samband med detta skickas till Badgeland via e-post: info@badgeland.se

Dessa uppgifter hittar du även på framsidan under punkten Din datasäkerhet.

15. Svensk laggivning

Detta avtal mellan köpare och Badgeland är underställd gällande svensk laggivning.


 

Din ångerrätt och vår returpolicy

Ångerrätt

På våra maskiner, utstansare, färdiga motiv samt delar gäller 14 dagars ångerrätt från mottagelsen av varan, se punkt 8.1 för adress för tillämpning av ångerrätten. Produkten skall vara intakt och i oanvänt skick. Vi kan inte återbetala använda eller av kunden skadade varor. Du får hela varubeloppet inkl. försändelsekostnader tillbaka, eller med andra ord, ALLA dina utgifter i samband med köpet. Beloppet återförs till ditt bankkonto inom 1 vecka efter att vi har tagit emot returvarorna. Andra regler gäller vid personifierade produkter.

 

Ångerrätt vid personifierade produkter

Vid gör-det-själv produkter har du ingen ångerrätt. Beställningen av personifierade produkter kan inte ångras om produktionen har påbörjats. Dock kan vi stoppa produktionen, varefter Badgeland gör en beräkning för vad som redan är tillverkat och köparen kan därefter ångra resten av köpet.

Detta står även nämnt i den frånsägelse av din ångerrätt som du accepterade när du laddade upp ditt motiv.

 

Returadress

Varor skickas till: Badgeland ApS, Valhalvej 4, DK-8230 Åbyhøj. Försändelsekostnader vid tillbakaleverans betalas vid reklamation inom rimlighetens gränser av Badgeland. Observera att vi inte tar emot paket skickade per efterkrav. Returnering kan även ske genom att vägra att ta emot eller lämna varan personligen hos oss. Det är inget krav men expeditionen underlättas, om kompletterande information medföljer i paketet - exempelvis kopia av orderbekräftelsen, clearingnummer och kontonummer för det bankkonto som återbetalningen kan ske till, kopia av eventuell föregående korrespondens mm. Kom ihåg att det gäller andra regler för personifierade produkter såsom gör-själv badges, magneter, namnskyltar etc.

Hos Badgeland kan du välja mellan 3 olika leveranstyper

 

Standard leverans

Standard ordrar är framme inom mellan 5 och 6 vardagar. Dina varor blir sända med DHL och kommer som ett försäkrat patket. Skriv till oss på info@badgeland.se om du gärna vill ha ett trackingnummer

 

Express leverans

Express leverans kostar 20% extra på det samlade priset samt en extra avgift. När du använder dig av Expressleverans har du dina varor inom 3-4 vardagar.

 

Super Express leverans

Super Express är vår snabbaste leveransform. Här betalar du precis som vid Expressleverans en expresskostnad på 20% av det samlade priset. Därutöver är försändelseomkostnaderna dyrare då vi sänder med TNT Superexpress. När du beställer innan klockan 12 har du dina varor inom 1-2 vardagar.

 

Hur kan du betala på Badgeland.se

Om du inte har en 3D secure kod kan du upprätta en här (länken går till PBS/NETS) Betaling

I vår e-butik kan du betala med följande betalmedel:

  1. Visa
  2. Visa Electron
  3. Mastercard
  4. Firma faktura

4) Betalning på faktura (FI-betalkort eller banköverföring) kostar 25 kr i avgift och betalningen skall vara Badgeland till handa 10 dagar netto från mottagningen med mindre annat är avtalat. Efter förfallotidens utgång beräknas ränta: 1,5 % pr. månad + avgift på 100 kr.

Vid kortbetalning drar Badgeland pengarna först när vi har skickat din beställning. Vid fakturabetalning har du 15 dagars kredit med mindre annat är avtalat. Om kunden avbeställer gör-det-själv produkter innan produktionen kommer i gång kan du avbeställa hela köpet. Om vi har hunnit påbörja produktionen kan du nöjas med att betala den del av din order som redan är framställd. Vid köp av maskiner, delar samt färdiga motiv har du alltid 14 dagars ångerrätt från mottagningen.

Rätta din information genom att logga in

När du loggar in har du möjlighet för att spara dina designs och senare ändra i dem. Du kan enkelt göra en återbeställning av din order eller lägga till nya alternativa leveransadresser. Du kan även bestämma om priserna skall visas med eller utan moms som standard. Därutöver har du möjlighet att sätta produkter på en önskelista som du senare kan ändra i och uppgradera till en order. Du kan även logga in och skriva ut gamla fakturor. Kort sagt har du många olika möjligheter för att göra din beställning på Badgeland enklare.

 

 

 

 

///////// badgeland.dk ///////// badgeland.se ///////// badgeland.no ///////// badgeland.co.uk /////////

Badgeland ApS - badgeland.se
Allmän information om företaget

Företagets fulla namn: Badgeland ApS
Använt namn: Badgeland
Laglig form: Filial
Ägare: Thomas Hansen & Rasmus Hansen
Momsnummer: SE516407301601
Established: 2010 


Officiell adress (virituellt kontor):
Solna Business Park
Svetsarvägen 15 2tr
171 41 Solna
TEL.: 010 511 06 30
E-mail: info@badgeland.se
Website: https://badgeland.se


Besöksadress::

Badgeland ApS
Valhalvej 4
DK-8230 Åbyhøj.
Denmark

Öppettider:
Mån- till Fredag: 10.00 - 17.30

Du kan beställa varor hos Badgeland på följande sätt:

- via e-post
- via telefon
- via hemsidan

Telefonen har öppet Måndag till Fredag 9-17:00

Vid kontakt via e-post har vi en normal svarstid på 1 timme.

Badgeland ApS

Osäker på någonting?

Vi hjälper dig mycket gärna med att finna just den produkt som passar dig bäst. Maila eller ring oss och vi berättar mer om våra produkter. 

 

Kvalitet

Våra knappar, magneter och maskiner är tillverkade av högsta kvalitet för att våra kunder skall få maximalt värde för pengarna.

3 produktions hastigheter


Standard är framme inom 5-6 vardagar. Dina varor blir sända med DHL Och sänds som ett försäkrat paket. Skriv till oss på info@badgeland.se om du gärna vill ha ett trackingnummer.
Expressleverans
kostar 20% extra plus en avgift. När du använder Expressleverans har du dina varor inom 3-4 vardagar.
SuperExpress
är vår snabbaste leveransform. Här betalar du som vid Expressleverans en expressavgift på 20% av det samlade beloppet. Dessutom är försändelsekostnaderna högre då vi sänder med TNT Superexpress. Om du beställer innan klockan 12:00 så har du varorna 1-2 vardagar senare.