Pris utan moms |  Pris med moms

Andra storlekar

Visa som  
per sida
Mylar 1000 st. - Mylar plast till knappmaskin
Mylars är den plastfilm som fästs runt motivet när man tillverkar en knapp. OBS: Vi kan bara garant...
Pris från 368,31kr
Köp här
Snabb produktion
Ekoknappar delar gjord av stärkelse
Världens första badge/knapp som är 100% nedbrytbar. Både framsidan, baksidan och mylar är gjord av s...
Pris från 9,38kr
Köp här
Knappdelar med nål
Delar för att göra egna badges med nål. Vi har delar till 19 olika storlekar: 25mm, 32mm, 37mm, 44mm...
Pris från 1,32kr
Köp här
Nål och klämma för montering
Självhäftande nål och klämma i plast för montering på badges och namnskyltar
154,98kr
Köp här
Självhäftande klämma
Självhäftande klämmor i metall- Kan snurra runt. Denna klämma kan vända 360 grader. 100 st pr påse...
336,05kr
Köp här
Klämma för montering
Säljes 100 st / påse. 
154,98kr
Köp här
per sida

I den här kategorin hittar du knappdelar som passar våra mer speciella former och storlekar. Till exempel våra stora runda knappar 90mm och 100mm samt delar till ovala, rektangulära, kvadratiska, triangelformade, pentagonala och hexagonala kampanjknappar

Lägg dock märke till att du måste välja storlek och eller form igen när du väl är inne på prdukten, eftersom detta är samlingsprodukter för de aktuella storlekarna.

Våra ovala 45x70 mm knappar är ett mycket populärt val till namanskyltar, eftersom det finns gott om plats till både namn och ett elegant design.
Vill man ha andra baksideslösningar än standardnålen, finns de även med vår starka dubbelmagnet. Annrs finns även möjligheten att köpa våra olika varianter av klämmor.

Om du verkligen vill synas på avstånd ska du gå upp till våar XL-storlekar: 90 och 100mm. Här finns det extra gott omplats för detaljerade designs eller mycket stor text. Det finns inget diskret med de här storlekarna.

Våra rektangulära storlekar är enormt populära både som knappar, namnskyltar och kylskåpsmagneter. Det är riktigt gott om plats för både design och text och man kan med enkla medel få designen att se riktigt elegant ut. Speciellt kylskåpsmagneterna är populära både hos barn och vuxna. är kan du enkelt ta fram snygga bildmagneter som visar barnens fina teckningar, familiebilder eller kanske tom. snygga magneter som ägnar sig till försäljning i museumsbutiken, souvenirboden eller liknande. Det finns många möjligheter.

De triangelformade, pentagonala och hexagonala kampanjknapparna är perfekta om man gärna vill skilja sig från mängden och skaåa uppmärksamhet om något helt speciellt. Det är bara att låta fantsin får vingar.