Pris utan moms |  Pris med moms

Banderoller för kravallstaket

Letar du efter ett visuellt imponerande sätt att markera dina staket? Våra banderoller speciellt designade för de klassiska "publikens staket" är den perfekta lösningen för konserter, sportevenemang och byggarbetsplatser.

Tillverkad av ett luftigt PVC-nät och har en perforerad struktur som säkerställer fritt luftflöde.

Produktionstyp med försändelse

Du har valt:

Loading

Uploaded:

Your file

Designed:

Your file

Ladda upp din fil

Ladda upp din fil genom att klicka på denna knapp

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Banderoller för kravallstaket

Våra banderoller för kravallstaket är den perfekta lösningen för dig som vill skapa ett visuellt inslag för ett evenemang eller ett avskärmat område. Kravallstaket är idealiska för att separera områden på byggarbetsplatser eller vid sportevenemang och konserter.

Genom att lägga till vår banderollerpå dina kravallstaket kan du marknadsföra ditt varumärke på ett enkelt och effektivt sätt, då vår tryckteknik och material säkerställer högsta kvalitet och hållbarhet. Vår banderoll är gjord av ett perforerat PVC-nätmaterial som säkerställer god luftcirkulation och motståndskraft mot väderförhållanden.

Vi erbjuder olika storlekar och material anpassade efter olika behov och vår produktion och leveranstid är snabb och pålitlig. Vi ger även hjälp med grafisk design och anpassning av din beställning om du behöver det.

Kontakta oss idag för mer information eller för att få ett individuellt anpassat pris.

 

Ytterligare hjälp för att ställa in filen

Om du behöver hjälp med design eller den grafiska och tekniska installationen av dina filer innan utskrift kan du köpa ytterligare hjälp från vårt team.

Vi erbjuder även köp av en grundläggande filkontroll av dina filer, för att fånga grundläggande trycktekniska fallgropar innan utskrift som utfall, korrekt filstorlek och färgprofilval. Filkontroll inkluderar inte korrekturläsning eller grafisk assistans.

Har du fullständig kontroll över den tekniska och grafiska uppsättningen och levererar tryckfärdiga filer kan vi erbjuda ett ännu skarpare pris på produkterna.

Snabbinfo

  • Inklusiv fuldfarve CMYK-print
  • Forstærkede kanter med øjer
  • PVC Mesh materiale
  • Brandsikringsklasse B1

Pricelist include vat