Pris utan moms |  Pris med moms

Kundvagnsmynt för mässor

Ett elegant kundvagnsmynt i blank metall med inlagd logotyp eller motiv är en av de mest praktiska kundpresenterna som finns. Kan användas om och om igen! I priserna ingår både uppstart, uppsättning mm.

Visa som  
per sida
Gjutna kundvagnsmynt - möjlighet för vackra detaljer
I denna typ kundvagnsmynt kan man göra mycket fina detaljer. T.ex. logotyp som är höjd. 
Pris från 11,28kr
Köp här
Kundvagnsmynt, krom med logga
Riktigt fin kundvagnsmynt i blank metall med inlagd logga  
Pris från 27,14kr
Köp här
Kundvagnsmynt i emalj med nyckelring
Präglad kundvagnsmynt med emalj, ink nyckelring
Pris från 27,14kr
Köp här
Printad kundvagnsmynt
Alla logotyper funkar på denna typ kundvagnsmynt. Välj mellan flera olika nyckelringar till din vagn...
Pris från 6,46kr
Köp här
Kundvagnsmynt i speciella former t.ex. åttkantig
Trots sin speciella form passar de fortfarande i kundvagnen. 
Pris från 2,94kr
Köp här
per sida

Vem vet inte hur det är att stå framför varukorgen utan en 10:a eller 20:a i fickan? Med ett kundvagnsmynt med ditt eget motiv tryckt på kan du alltid vara till hjälp för dina kunder eller affärspartners i deras dagliga liv, så att ditt varumärke blir top of mind.

 

Polletterna har samma storlek som en dansk 10-krona och 1 euro, och passar därför alla vagnar. Kundvagnsmynt med logotyp är perfekta som giveaways på mässor och utställningar, och kan levereras både med och utan nyckelring beroende på din budget.

 

Tryckta kundvagnsmynt garanterar ditt företag publicitet varje gång de används, och är därmed en av de mest effektiva reklamartiklarna, krona för krona.

 

Poletterne har samme størrelse som en dansk 10 krone og 1 euro, og passer derfor til alle vogne. Vognmønter med logo er perfekte som strøgaver på messer og udstillinger, og kan leveres både med og uden nøglering afhængigt af dit budget. 

 

Vognpoletter med tryk sikrer jeres virksomhed reklame hver eneste gang, de anvendes, og er på den måde en af de mest effektive reklameartikler krone for krone.