Pris utan moms |  Pris med moms

Magneter för mässor

Magneter med eget tryck är ett populärt val för mässor och evenemang eftersom de är budgetvänliga och lätta att distribuera. Magneter tar inte mycket plats och kan enkelt packas i en väska eller ryggsäck för transport. De kan också placeras på valfri magnetisk yta, såsom kylskåp, kontorsutrustning eller whiteboardtavlor, vilket ökar synligheten för ditt varumärke.

Visa som  
per sida
Specialform och egen storlek på foliemagnet
När du behöver en mjukmagnet i en speciell form, t ex en julgran.
Pris från 0,47kr
Köp här
Runda foliemagneter standard storlek
Våra runda mjukmagneter. Från endast 100 st. 
Pris från 0,35kr
Köp här
Kvadratiska foliemagneter
Vår standardstorlek på kvadratiska mjukmagneter. 
Pris från 0,35kr
Köp här
Rektangulär mjuk magnet
Vår standardstorlek på rektangulära mjukmagneter. 
Pris från 1,18kr
Köp här
Magnetiska bokmärken
Alltid till hands, häng på kylskåpet när inte du använder dem i boken 
Pris från 6,87kr
Köp här
Vykortsmagenter
Vi tillverkar våra magnetvykort i 3 storlekar
Pris från 4,23kr
Köp här
Visitkortsmagneter
Bra om du vill vara säker på att ditt budskap fastnar
Pris från 2,82kr
Köp här
per sida

Hur magneter kan användas för att marknadsföra ditt varumärke:

Magneter med din egen design kan användas på en mängd olika sätt för att marknadsföra ditt varumärke och väcka uppmärksamhet. Här är några idéer om hur du kan använda magneter för ditt nästa evenemang:

 

Utdelning av magneter på mässan

Att dela ut magneter med din logotyp på mässan är ett effektivt sätt att väcka uppmärksamhet och skapa intresse för ditt varumärke. Ge magneter till alla som besöker din monter och ge dem en speciell rabatt eller present om de visar magneten när de handlar från ditt företag.

 

Använd magneter som visitkort

Tryckta magneter kan också fungera som visitkort och ge mottagaren din kontaktinformation. Placera din logotyp och information på magneterna och dela ut dem istället för traditionella visitkort. Detta kommer att ge dina potentiella kunder en visuell påminnelse om ditt varumärke varje gång de ser magneten.

 

Använd magneter som en del av en tävling

Använd magneter som en del av en tävling för att locka uppmärksamhet och öka engagemanget. Skapa en tävling i samarbete med andra företag, där besökarna ska hitta och samla olika magneter från olika montrar på mässan. Detta kan hjälpa till att skapa buzz kring ditt varumärke och öka trafiken till din monter.

 

Använd magneter som en del av en produktlansering

Om du lanserar en ny produkt kan magneter användas som en del av lanseringen. Gör en speciell magnet med din nya produktlogotyp eller en bild på din produkt och ge det till mässans besökare. Detta kommer att bidra till att skapa intresse och medvetenhet om din nya produkt och dess kvaliteter.