Pris utan moms |  Pris med moms

Papperspåsar för mässor

Papperspåse med handtag till att dela ut på mässor är ett bra sätt att marknadsföra ditt varumärke och attrahera potentiella kunder. Dessa papperspåsar med handtag är perfekta för distribution på mässor, konferenser och evenemang, och de kan även användas som presentpåse eller som en del av ditt företags varumärkeskampanj.

Visa som  
per sida
Kraftpåsar med logotyp - liten modell
Klassiska kassar i oblekt brunt kraftpapper, ett bra miljöval.
Pris från 7,05kr
Köp här
Svarta papperspåsar med tryck- 3 olika storlekar
Fin svart papperspåse med förstärkt vridet handtag och förstärkt botten. Finns i 3 olika storlekar o...
Pris från 3,76kr
Köp här
Vita papperspåsar med tryck - 3 olika storlekar
Fin vit papperspåse med förstärkt vridet handtag och förstärkt botten. Finns i 3 olika storlekar och...
Pris från 3,76kr
Köp här
Stor brun natur påse / kasse. Bra för klädaffärer.
Lyxkasse med bruna tvinnade pappershandtag - med tryck.Mått 41x32x15cm
Pris från 4,23kr
Köp här
per sida

Hållbarhet och styrka

Papperspåsarna är tillverkade av högkvalitativt och starkt papper som tål att bära tunga föremål som broschyrer, kataloger och annat marknadsföringsmaterial. Handtagen på väskorna är också robusta och är designade för att bära vikten utan att rivas eller falla av. Det betyder att du kan vara säker på att dina kunder får en stark och pålitlig kasse för sina varor.

 

Miljövänlighet

Dessa papperskassar är inte bara starka och hållbara, utan de är också ett miljövänligt alternativ till plastpåsar. Papperet är FSC-certifierat, vilket innebär att det kommer från ett hållbart skogsbruk. När påsarna väl har använts kan de enkelt återvinnas eller komposteras, vilket gör dem till en miljövänlig lösning för dina marknadsföringsbehov.

 

Anpassningsalternativ

Våra papperspåsar med handtag kan även anpassas med ditt varumärkes logotyp, namn eller annan grafik. Detta gör att du kan skapa en stark varumärkeseffekt och göra dina väskor till en del av din marknadsföringskampanj. Genom att skräddarsy väskorna med ditt varumärke kommer dina kunder att minnas dig och ditt varumärke långt efter att mässan eller eventet är över.