Pris utan moms |  Pris med moms

Pennor med tryck

Vill du ha din logotyp på en högkvalitativ penna med elegant design? Med en penna med logotyp kan du visa ditt företags identitet på ett professionellt och stilrent sätt när du är på mässa. Detta ger dig möjligheten att skilja dig från konkurrenterna och göra ett positivt intryck på dina potentiella kunder. Vill du ha en annan variant än de du ser på denna sida, kontakta oss på info@badgeland.se

Visa som  
per sida
Raja Chrome kulpenna
Pris från 9,99kr
Köp här
Fineliner
Pris från 7,52kr
Köp här
Raja chrome silk - En matt och mjuk penna
Förmodligen en av de bästa pennorna på marknaden. Riktigt bra penna, skriver länge och är silkeslen ...
Pris från 11,99kr
Köp här
per sida

Som företagare eller marknadschef är du förmodligen medveten om att att gå på mässor och utställningar är ett bra tillfälle att öka synlighet och bygga relationer med potentiella kunder. Ett av de bästa verktygen som kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag och locka kunder är pennor med logotyp.

Varför är pennor med logotyp effektiva?

Pennor med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag på mässor och utställningar. De är enkla men effektiva reklamprodukter som kan vara användbara för potentiella kunder och samtidigt öka ditt företags synlighet. Pennor med logotyp är billiga och enkla att distribuera, och de kan ha en långvarig inverkan på dina kunders uppfattning om din verksamhet.

Vad bör du tänka på när du väljer pennor med logotyp?

När du väljer pennor med tryck måste du först överväga din budget och syftet med dina reklamprodukter. Om du har en stram budget, överväg att välja en enkel penna med din logotyp tryckt på den. Har du lite mer att spendera kan du överväga att välja en lyxigare penna som t.ex en penna med metallyta eller en penna med inbyggd penna för användning på surfplattor och smartphones.

En annan faktor att tänka på är kvaliteten på pennan. Det sista du vill är att ge en potentiellt intressant kund en penna som inte fungerar som den ska eller går sönder efter några användningar. Du bör överväga att testa pennorna innan du bestämmer dig för att beställa en större mängd.

Slutligen måste du också ta hänsyn till din målgrupp och varumärke när du väljer dina reklampennor. Om ditt företag vänder sig till en mer professionell och sofistikerad publik kan du överväga att välja en mer stilren och elegant penna. Om ditt företag har ett mer avslappnat och ungdomligt varumärke, överväg att välja en färgglad penna med en rolig eller annorlunda form.