Pris utan moms |  Pris med moms

Sportflaska

Sportflaska med logotyp är ett självklart val för företag och organisationer som vill marknadsföra sig inom idrott, motion och hälsa. Dessa sportflaskor är idealiska att använda vid motionslopp, tävlingar, matcher och liknande evenemang där hela ditt företag eller organisation deltar.

Genom att erbjuda vattenflaskor med logotyp kan du skapa sammanhållning bland dina anställda samtidigt som du marknadsför ditt varumärke på ett professionellt och effektivt sätt. Genom att ha din företagslogotyp eller slogan tryckt på sportflaskorna kommer ditt varumärke exponeras för en stor publik av motionärer och idrottsentusiaster.

Vi erbjuder ett brett utbud av sportflaskor med logotryck i olika storlekar, färger och designer så att du kan hitta den perfekta lösningen för ditt varumärke. Våra sportflaskor finns i olika material som plast och metall, så att du kan välja den typ som bäst passar dina behov.

Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt varumärke.

Visa som  
per sida
Smidig dricksflaska med säkerhetslock och karbinhake
Flaska med kapacitet på400 ml me flexibel PET-materialkropp i livfulla färger.  Påskruvat lock...
Pris från 10,60kr
Köp här
per sida

Använd dryckesflaskor med logotyp i din marknadsföring

Dryckesflaskor med logotyp är ett fantastiskt sätt för företag och organisationer att marknadsföra sig inom sport och en aktiv livsstil. Genom att erbjuda dryckesflaskor med din företagslogotyp kan du skapa synlighet och öka varumärkeskännedomen bland målgruppen. Här är några sätt du kan använda dryckesflaskor med logotyp för att marknadsföra dig:

Sponsring av idrottsevenemang

Genom att sponsra idrottsevenemang som löplopp, tävlingar och matcher kan du distribuera dryckesflaskor med din logotyp till deltagarna. Detta kommer inte bara öka din synlighet bland deltagarna, utan också bland åskådare och andra intresserade.

Företagssport och motion

Om ditt företag har ett företagssportlag eller uppmuntrar anställda att träna, kan du ge dem dryckesflaskor med företagslogotypen. Detta kommer att skapa sammanhållning bland anställda och samtidigt öka synligheten för ditt företag när de använder flaskorna under sin träning.

Reklamgåvor till kunder och samarbetspartners

Dryckesflaskor med logotyp kan också användas som gåvor till kunder och samarbetspartners. Detta visar ditt företags engagemang för sport, motion och välbefinnande och ger mottagarna en praktisk och användbar föremål som samtidigt främjar ditt varumärke.

Gåvor och tävlingar

Arrangera giveaways och tävlingar där deltagarna har möjlighet att vinna dryckesflaskor med din logotyp. Detta kommer att skapa uppmärksamhet kring ditt varumärke och sprida din logotyp bland en aktiv kundgrupp.

Genom att använda dryckesflaskor med logotyp som en del av din marknadsföringsstrategi kan du uppnå synlighet, skapa sammanhållning och öka kännedomen om ditt varumärke inom sport, motion och livsstil.

Vilken typ av dryckesflaska ska jag välja?

När du väljer vilken typ av dryckesflaska du vill ha din logotyp på finns det flera faktorer att överväga. Här är några saker du kan tänka på:

  • Material: Välj en dryckesflaska tillverkad av ett hållbart och hållbart material, som rostfritt stål eller BPA-fri plast. Detta kommer att säkerställa att dina dryckesflaskor har lång livslängd och är säkra att använda.
  • Storlek: Överväg vilken storlek på dryckesflaska som passar bäst för ditt syfte. Om du främst riktar dig till idrottare kan en större dryckesflaska på 500 ml eller mer vara idealisk. Om du däremot riktar dig till kontorsanställda eller resenärer kan en mindre dryckesflaska på cirka 350 ml vara mer praktisk.
  • Design och färger: Välj en dryckesflaska som passar din varumärkes visuella identitet. Överväg om du vill ha en enfärgad dryckesflaska med din logotyp tryckt i en kontrastfärg, eller om du föredrar en mer färgstark och iögonfallande dryckesflaska. Välj också en dryckesflaska med en slät yta som möjliggör en klar och tydlig tryckning av din logotyp.
  • Funktionalitet: Tänk på vilka funktioner du vill att dryckesflaskan ska ha. Vill du till exempel ha en dryckesflaska med en inbyggd pip eller ett flip-top lock? Ska den vara isolerad för att hålla drycken kall eller varm under längre tid, eller är det viktigt att den kan diskas i diskmaskin? Tänk också på vad dryckesflaskan ska användas till. Om det är för löpning kan det vara en idé att undvika metallflaskor. Välj en dryckesflaska som passar dina behov och preferenser.
  • Budget: Överväg din budget när du väljer en dryckesflaska med logotyp. Priserna kan variera beroende på material, storlek och funktionalitet. Välj en dryckesflaska som passar din budget samtidigt som den uppfyller dina krav på kvalitet och hållbarhet.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja rätt typ av dryckesflaska som passar både ditt varumärke och flaskans slutliga användning.