Pris utan moms |  Pris med moms

Termosmugg

Här hittar du vårt breda utbud av termokrus, som kan anpassas med din egen logotyp eller slogan. Våra olika alternativ för termokrus är perfekta för företag och organisationer som vill lyfta fram sitt varumärke och skapa en professionell och stilig presentation.

Oavsett om du behöver termokrus för kontoret, bilresan, mässor - eller som gåvor till dina kunder eller medarbetare på ditt företag, kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt och trycka på den om du önskar det.

Våra många varianter av dubbelväggiga termokrus är av hög kvalitet och säkerställer att dina drycker förblir varma eller kalla under lång tid. Utforska vårt utbud och hitta det perfekta termokruset med möjlighet för logotryck för ditt företag eller organisation.

Har du frågor eller vill ha en provvara? Kontakta oss idag och få mer information!

Visa som  
per sida
Stor kaffemugg med säkert drickslock, 450 ml
Stor kaffemugg med en kapacitet på 450 ml med fina färgalternativ. Muggen är gjord av rostfritt stå...
Pris från 52,22kr
Köp här
Termosmugg med diamantdesign med drickslock
Termosmugg i rostfritt stål med en kapacitet på 310 ml. Muggen har ett säkert doseringslock och en ...
Pris från 40,84kr
Köp här
Korkmugg med lock 350 ml, BPA-fri
Naturkorkmugg med plastlock.  Håll ditt kaffe varmt med stil med en BPA-fri kaffemugg som kan ...
Pris från 47,31kr
Köp här
Metallmugg med bambulock, 350 ml
Denna termosmugg är gjord av rostfritt stål med en kapacitet på 350 ml. Locket är av bambu och finn...
Pris från 82,46kr
Köp här
Kaffekopp to-go med lock 350 ml, tillval för logotyp
Återanvändbar kaffekopp med lock av PP-plastmaterial och kapacitet 350 ml. Denna to-go-kopp är desi...
Pris från 27,14kr
Köp här
Kork kaffemugg med lock tillverkad i EU
Kork kaffekopp med dispenserlock och möjlighet till eget tryck.  Denna termosmugg har en kapac...
Pris från 41,88kr
Köp här
Termosmugg av rostfritt stål och naturkorkbotten, 330 ml
Termosmugg i rostfritt stål med dubbla väggar och en kapacitet på 330 ml.  Muggen har en blank...
Pris från 109,09kr
Köp här
Sublimeringsmugg med korkbotten och drickslock
Dubbelvägg termosmugg i rostfritt stål med en kapacitet på 330 ml. Designad speciellt för sublimeri...
Pris från 152,26kr
Köp här
per sida

Vi erbjuder olika typer och färger av termomuggar med möjlighet till logotryck som passar olika behov och preferenser. Vi har gratis frakt på beställningar över 599 och snabb leverans. Här är några av våra populära val:

Termomugg av rostfritt stål

Dessa termomuggar är kända för sin hållbarhet och förmåga att hålla drycker varma under lång tid. De är perfekta som resemuggar för att njuta av varma drycker som kaffe eller te när du är på språng. Med ett logotryck på en termomugg av rostfritt stål kan du visa ditt varumärke på ett elegant och stilfullt sätt. Vi kan också gravera på den här typen.

Keramisk termomugg

Om du föredrar en mer klassisk och elegant stil är en keramisk termomugg det perfekta valet. Dessa termomuggar är idealiska för kontorsbruk eller som en stilfull present till dina kunder. Med ett logotryck på en keramisk termomugg kan du skapa en professionell och sofistikerad presentation av ditt varumärke.

Bambu termomugg

Om du vill signalera en hållbar och miljövänlig dimension till ditt varumärke kan en bambu termomugg vara det rätta valet. Dessa termomuggar är tillverkade av naturligt bambumaterial och är både eleganta och har en naturlig look. Ett logotryck eller graverat logotyp på en bambu termomugg kan bidra till att visa ditt engagemang för miljön och kan vara ett bra sätt att differentiera ditt varumärke.

En termomugg är en smart lösning för att hålla dina drycker varma eller kalla under längre tid.

Det är idealiskt för att njuta av varma drycker som kaffe, te eller varm choklad när du är på språng eller på kontoret. Fördelarna med en termomugg inkluderar:

  • Bevarande av värme: En termomugg är utformad för att hålla dina drycker varma under längre tid, så att du kan njuta av dem i din egen takt utan att oroa dig för att de blir kalla.
  • Praktisk och bärbar: Termomuggar är lätta att transportera, vilket gör dem idealiska att ta med på resor, pendling eller utomhusaktiviteter. Du kan enkelt ha med dig din termomugg överallt och njuta av varma drycker när du behöver det.
  • Reklamvärde: En termomugg med logotryck fungerar som en mobil reklam för ditt varumärke. När dina kunder eller medarbetare använder termomuggen exponeras ditt logotyp för andra människor, vilket kan öka varumärkesmedvetenheten och skapa en positiv association med ditt varumärke.

En termomugg med logotryck är en bra reklamgåva av flera anledningar. För det första är det en praktisk gåva som kommer att användas av mottagaren i deras dagliga rutin. För det andra visar det att du har tänkt på detaljerna och är villig att investera i kvalitetsprodukter.

Slutligen fungerar termomuggen som en mobil reklam som kan öka synligheten för ditt varumärke och skapa en positiv upplevelse för mottagaren. Det är en reklamgåva som både är funktionell och effektiv för att framhäva ditt varumärke över hela världen.

Köp idag och ge ditt varumärke en boost!