Pris utan moms |  Pris med moms

Visitkort för mässor

Visitkort är ett måste för alla mässor eller utställningar. De ger inte bara potentiella kunder ett sätt att kontakta dig, utan fungerar också som en påminnelse om ditt företag och dina produkter.

På Badgeland erbjuder vi visitkort av hög kvalitet som är perfekta för mässor och utställningar. Våra kort är designade för att sticka ut, med livfulla färger och en elegant design som kommer att göra ett bestående intryck. Vi erbjuder även en mängd olika utskriftsalternativ. Beställ dina visitkort idag och se till att du är redo för din nästa mässa eller utställning!

Visa som  
per sida
Snabb produktion
Visitkort holder
Superflotte visitkort holdere. Gode til når I skal på messer eller til at have stående i receptionen...
Pris från 23,25kr
Köp här
Luksus visitkort
Visitkort i sublim kvalitet, f.eks. med guld, sølv eller bronze elementer. Kan laves både med lak el...
Pris från 11,75kr
Köp här
Foldbare visitkort - Mere plads til information
Dette smarte visitkort er perfekt, hvis der er value propositions eller kerneværdier, som absolut SK...
Pris från 11,75kr
Köp här
Namnskyltshållare i plast
Namnskyltshållare i plast i visitkortsstorlek. Möjlighet för unika namn på inläggen
Pris från 0,35kr
Köp här
Visitkortsmagneter
Bra om du vill vara säker på att ditt budskap fastnar
Pris från 2,82kr
Köp här
Visitkort med logotyp - Standard
Visitkort med tryck på antingen ena eller båda sidorna. Vi kan göra dem i många olika kvaliteter....
Pris från 11,75kr
Köp här
per sida

Skilja sig från mängden

Vill du att ditt företag ska sticka ut på mässan? Då är visitkort ett bra sätt att göra det på! Genom att ha en kreativ och unik design kan ditt visitkort hjälpa till att göra ett positivt och bestående intryck på potentiella kunder. Våra visitkort är tryckta på högkvalitativt 0-papper och med vår avancerade tryckteknik kan vi säkerställa att din design ser perfekt ut.

 

Ge kunden en anledning att kontakta dig

Ditt visitkort är mer än bara ett sätt att utbyta information. Den kan också användas för att ge kunden en anledning att kontakta dig igen. Våra visitkort kan anpassas med unika QR-koder och specialdesignade länkar till din hemsida eller sociala medier, så kunden enkelt kan hitta mer information om ditt företag och produkter. På så sätt kan du bygga en långsiktig relation med dina kunder och öka chanserna för återkommande köp.

 

Spara tid och pengar

Våra visitkort är ett av de mest effektiva och ekonomiska sätten att marknadsföra ditt företag på mässor och utställningar. Det är lätt att bära med sig och dela ut till potentiella kunder, och det kan spara tid och pengar jämfört med andra mer traditionella marknadsföringsmetoder. Med vår anpassade design och tryckteknik kan vi producera visitkort snabbt och prisvärt så att du kan fokusera på att få ut det mesta av din mässa.