Emaljmärke / Pins

Read more

emaljpins och pinsVi kan göra emaljpins i flera olika storlekar, precis så som ni vill ha det.

Dessa går att få precis så som ni vill ha dem, i den storleken ni vill ha dem och i den formen som ni vill ha dem. Endast din fantasi sätter gränser för hur du kan utforma eran egen pins för kavajslaget eller tröjan.

Våra emaljpins är mycket populära bland organisationer och företag som vill belöna en medarbetare, eller för sportklubben som vill låta sina supportrar stoltsera med klubbens märke på kavajslaget.

När vi tillverkar emaljpins behöver vi skapa en stansform för just den formen och de färgerna som du vill ha på din nål. På grund av detta så behövs det att man tillverkar från 500 stk nålar och uppåt för att det skall vara värt det. Vi kan även göra mindre mängder, men vi rekommenderar från 500stk och uppåt.

Vi har nyligen gjort en nylansering av vår hemsida, där vi har gjort om extremt mycket jämfört med tidigare, och vi har ännu inte hunnit få upp priserna för våra emaljpins på sidan, men skriv gärna till oss så hjälper vi er gärna med att förklara mer och ta fram priser för just er order. Vår e-mail är: info@badgeland.se